Raluca Pruna, invitata de Baroul Bucuresti sa participe la un dialog privind proiectul de modificare a Legii nr. 51/1995

Consiliul Baroului Bucuresti face apel la avocatii Baroului Bucuresti sa se prezinte si sa participe la Adunarea Generala convocata pentru 2 iunie, orele 14:00, la Sala Palatului.

Decanul Baroului informeaza avocatii membri ca la Adunarea Generala a Avocatilor a fost invitata si doamna avocat Raluca Pruna, Ministrul Justitiei, pentru a participa la un dialog privind proiectul de modificare a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.

„Luand cunostinta despre intentia dumneavoastra de a participa la un dialog cu avocatii din Baroul Bucuresti, al carui membru sunteti, precum si cu organele de conducere ale acestuia, in legatura cu unele modificari propuse sa fie aduse Legii nr 51 din 1995, Consiliul Baroului Bucuresti, in sedinta din 31 mai 2016, si-a manifestat completa disponibilitate in facilitarea acestui dialog”, se regaseste in invitatia trimisa catre Ministrul Justitiei.

Invitatia integrala se gaseste in galeria foto.