Analiză: Tendințe în litigiile din România | Mihnea Galgoțiu-Săraru, Partener și Head of Dispute Resolution PeliPartners și Irina Suătean, Associate PeliPartners

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a dat publicului marţi, 7 mai 2019, raportul anual privind starea justiției, care conţine informaţii şi statistici privind activitatea tuturor instanțelor din România în anul 2018. Citit în comparaţie cu rapoartele CSM din anii precedenţi, dar şi în lumina datelor publicate de alte instituţii, raportul CSM din 2019 oferă indicii cu privire la evoluţia litigiilor iniţiate în România şi cu privire la ce ne putem aștepta în următoarea perioadă.

Analiza este realizata de avocatii Mihnea Galgoțiu-Săraru – Partener si Head of Dispute Resolution PeliPartners si Irina Suătean – Associate PeliPartners.

PeliPartners: „Raportul CSM privind starea justiţiei în România lasă să se întrevadă tendinţele din litigii pentru perioada următoare. Procesele iniţiate de privaţi contra autorităţilor publice vor continua să fie cel mai spectaculos segment, dar şi alte tipuri de dosare dau semnalele unor creşteri importante”. 

PeliPartners este firma de avocatura fondata de partenerii Francisc Peli, Carmen Peli, Oana Badarau si Mihnea Galgotiu-Sararu – dupa separarea PeliFilip. 

Analiza poate fi consultata aici: AnalizaPeliPartners – Tendinte in litigiile din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here