Avocații care au reprezentat Star Taxi în procesul cu CGMB

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a suspendat Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti prin care era interzisa functionarea aplicatiilor agregatoare Star Taxi si Clever Taxi. Decizia este definitiva.

Anuntul a fost facut pe Facebook de avocatul Cristian Bacanu, care a reprezentat Star Taxi in instanta.

Victorie! Am reusit!

Azi Curtea de Apel Bucuresti a admis printr-o hotarare definitiva cererea formulata de Star Taxi APP si a suspendat aplicarea Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti prin care era interzisa functionarea aplicatiilor agregatoare Star Taxi si Clever Taxi.

De aceasta data, legea, bunul simt si principiile pietei libere au triumfat. Gabriela Firea, take that! Va amintesc: in decembrie 2017, consilierii generali condusi politic de Firea si de Badulescu au interzis aplicatiile taxi din Bucuresti.

#BacanuSpuneDrept – Star Taxi a fost reprezentata de o echipa de avocati MDM Legal compusa din: Larisa Varzariu, Alexandra Gheorghiu si Cristian Bacanu (avocat coordonator) „, a scris Bacanu pe reteaua sociala.

„Dispune suspendarea HCGMB nr. 626/19.12.2017 pana la pronuntarea instantei de fond asupra actiunii de fond asupra actiunii in anulare. Cu majoritate de voturi, obliga intimatii parati, Municipiul Bucuresti si CGMB sa achite recurentei reclamante suma de 10.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecata in prima instanta si recurs, reduse de instanta”, se arata in hotararea de joi a Curtii de Apel Bucuresti, citata de Mediafax

 

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here