Avocații Dentons România implicați într-o tranzacție internațională: finanțarea celei mai importante companii din industria chimică din Polonia

Echipa Dentons Banking and Finance din Varșovia a asistat din punct de vedere juridic sindicatul bancar format din Bank Pekao SA, BNP Paribas Bank Polska SA și Banco de Sabadell SA în proiectul care a presupus acordarea unui credit în valoare de 500 de milioane PLN societății CIECH SA (cea mai importantă companie din industria chimică din Polonia) și garantată de cele cinci filiale.

Proiectul a fost coordonat de Mateusz Toczyski, Head of Dentons’ Banking and Finance practice in Europe. Echipa tranzacției a fost condusă de Tomasz Zwoliński, Agnieszka Lipska și Bartosz Nojek, Counsels cu suport din partea Katarzyna Błachnio, Senior Associate și Łukasz Błaszczak, Jakub Walawski, Joanna Sztandera, Associates. De aspectele externe ale finanțării s-au ocupat avocații birourilor Dentons din România – Perry Zizzi, Managing Partner, Magdalena Raducanu, Managing Counsel și Răzvan Constantinescu, Associate și Germania – Dr. Matthias Eggert, Partner, Dr. Timo Riester, Senior Associate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here