BAROUL BUCUREȘTI Stagii de practică pentru auditorii de justiție

Baroul București, urmare a informării primite din partea Uniunii Naționale a Barourilor din România, cu privire la implementarea acţiunii de asigurare a cadrului de desfăşurare a practicii avocaţiale a auditorilor de justiţie, cursanţi ai I.N.M, mulțumește pentru buna cooperare şi sprijinul acordat de către formele de exercitare a profesiei care au fost disponibile şi care au asigurat tutorii şi logistica necesară, pentru ca auditorii de justiţie să poată indeplini obiectivele specifice stagiului de practică desfăşurat în perioada 03–21 septembrie 2018.

Pentru asigurarea listelor actualizate cu formele de exercitare a profesiei în cadrul cărora urmează să se desfăşoare stagiul anual, precizăm că pentru anul 2019 această activitate a fost planificată în perioada 02–13 septembrie 2019, fiind dedicată auditorilor de justiţie din anul al II-lea.

Formele de exercitare a profesiei interesate să deruleze în continuare sau să se înscrie în acest proiect, sunt invitate să comunice următoarele date actualizate/completate:

  • manifestarea disponibilității de a colabora în cadrul proiectului în anul 2019;
  • numărul de auditori pe care acestea pot să-l primească în practica (conform regulamentului, maxim 2 la un îndrumător) îndrumător poate fi numai un avocat definitiv cu vechime în profesie de cel puţin 8 ani; în acest scop, vor fi avuţi în vedere numai îndrumătorii care pot asigura în mod efectiv activitate de îndrumare;
  • domeniul preponderent de activitate/specializare, adresa poştală completă, nr. tel.fix/mob., nr. fax, adresa e-mail ale formelor de exercitare ale profesiei.

Informațiile vor fi comunicate până la data de 17.05.2019, la adresa de email resurseumane@baroul-bucuresti.ro, persoana de contact George Pandelescu.

Model – lista cu formele de exercitare a profesiei de avocat in cadrul carora se va desfasura stagiul pentru cursantii INM

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here