Benchmark Litigation Europe Awards 2019: Suciu Popa, pe lista scurtă pentru trofeul Romania Dispute Resolution Firm of the Year. Luminița Popa, Managing Partner Suciu Popa, nominalizată la categoria Lawyer of the Year

După opt ani de succes în Statele Unite, Canada și Asia, Benchmark Litigation lansează prima gala de premiere în Europa: Benchmark Litigation Europe Awards 2019. Evenimentul se va desfasura in data de 15 mai la Londra. Publicatia Benchmark acoperă exclusiv piața litigiilor din  SUA, Canada, Mexic si acum din Europa.

Societatea de avocatură Suciu Popa a fost nominalizată pe lista scurtă pentru trofeul Romania Dispute Resolution Firm of the Year iar Luminița Popa, Managing Partner Suciu Popa, a fost nominalizată la categoria Lawyer of the Year.

Suciu Popa este o firmă de avocatură din prima linie a topurilor publicațiilor de specialitate în domeniul juridic în arii precum Litigii și Arbitraj, Drept Comercial/Fuziuni și Achiziții, Drept Bancar, Finanțări și Piețe de Capital, Energie și Resurse Naturale, fiind inclusă pe lista celor mai bune 100 de firme de avocatură în arbitraj internațional la nivel global de GAR 100.

Luminița Popa este recunoscută drept unul dintre cei mai experimentați avocați în soluționarea litigiilor şi arbitrajelor internaționale, activând în calitate de avocat și arbitru în numeroase proceduri. Este recunoscută de către Who’s Who Legal – Arbitration si recomandată pentru Litigii si Arbitraj in Legal 500 EMEA, IFLR 1000 si Chambers Europe. Conform opiniilor exprimate de  clienti, este „o adevărată forță în profesie„, impresionând cu „înțelegerea deosebită a problemelor comerciale și tehnice” (Who’s Who Legal: Arbitration), “demonstrând o combinație extraordinară de talent și dăruire” (Chambers Global) şi fiind apreciată drept „cel mai bun avocat din România în arbitraj internațional”(Legal 500).

Suciu Popa și Asociații este câștigătoarea trofeului Dispute Resolution în cadrul Galei The Times Legal Innovation, organizată în luna decembrie 2017.

 

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here