Biroul NNDKP din Timișoara

Pe piața serviciilor avocațiale de afaceri, NNDKP este unul dintre pionieri, poate cea mai mare firmă de profil din țară, ce oferă servicii juridice integrate. Firma fondată în 1990 de Ion Nestor și Manuela Nestor a ajuns acum să cuprindă în portofoliu clienți de top, să fie parte în majoritatea tranzacțiilor cu adevărat mari ale României și să aibă o cifră de afaceri de-a dreptul impresionantă. În ultimii ani, strategia de dezvoltare a NNDKP a fost axată pe consolidarea echipei, partenerilor și pregătirea continuă a avocaților, pentru a dobândi un înalt grad de specializare la nivelul fiecărei arii de practică.

În actuala formă, una deja consacrată, firma se află de 17 ani, din 2001, când i s-a alăturat și Ana Diculescu-Șova, fuziunea marcând o nouă etapă în dezvoltarea firmei. Societatea a creat mai multe divizii afiliate, a înființat in 2003 diviza de consiliere în proprietate intelectuală, recunoscuta acum ca fiind dintre cele mai redutabile în domeniu și s-a extins pe tot teritoriul țării, deschizându-și birouri și la Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara și Craiova, permițându-și astfel să ofere servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor care își desfășoară activitatea în România.

Biroul NNDKP din Timișoara a fost deschis în anul 2004 și este coordonat de avocata Eva Forika, Managing Associate. Eva Forika a absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universității de Vest Timișoara și este membră a Baroului Timiș. Are expertiză în drept comercial și corporativ, real estate, litigii.

Biroul din Timișoara beneficiază și de know-how-ul avocatei Adriana Ioana Gaspar, Senior Partner & Overseeing Partner. Cu peste 22 de ani de experință în domeniul juridic, Adriana Gaspar co-manageriază aria de practică M&A/Corporate alături de Gabriela Cacerea, Ruxandra Bologa și Adina Chilim-Dumitru și aria de practică Public Procurement, PPP alături de Adina Chilim-Dumitru. Este recunoscută pentru experiența vastă în structurarea investițiilor transfrontaliere și interne și pentru contribuția semnificativă în proiecte de referință dezvoltate de NNDKP. Adriana Gaspar a dezvoltat numeroase proiecte în industrii precum agricultura, auto, sectorul financiar, infrastructură și transport, pharma, retail. Avocata a primit și recunoașterea celor mai importante directoare internaționale – a fost nominalizată de Chambers and Partners si Legal 500 drept Leading Individual for Corporate/M&A, inclusă de Legal 500 in Hall of Fame, recomandată de Legal 500 pentru ariile de practică PPP și Procurement.

Echipa extinsă a biroului NNDKP din Timișoara este formată din Delia Baroianu, senior associate, Cătălin Artenie, associate, Roxana Gain, associate, Kinga Kusztora, associate, Ion Loga, associate.

Echipa cuprinde și specialiști în domeniul fiscal precum Marius Ionescu, tax partner & overseeing partner. Marius Ionescu este un profesionist cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul consultanței fiscale locale și internaționale, reflectata într-un portofoliu de clienți într-o gamă largă de industrii. Marius este consilier financiar și membru al grupurilor de lucru care consiliază Ministerul Finanțelor cu privire la modificarea Codului fiscal. Recunoscut de prestigioase directoare internationale, precum World Tax, participa in calitate de speaker la evenimentele fiscale interne și internaționale. Echipa de specialiști NNDKP în domeniul fiscal mai este formată din Daniela Pepa, senior tax manager si Sorin Mociofan, tax director.

 

 

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here