Bogdan Frățilă îi succede Ancăi Sucală la conducerea Rödl & Partner România

Începând cu jumătatea lunii iunie, Bogdan Frăţilă a preluat conducerea Rödl & Partner Romania şi îi va succede Ancăi Sucală, care a avut calitatea de manager general al departamentelor de audit și BPO ale Rödl & Partner Romania, timp de peste 20 de ani. Pe data 15 iunie 2018, Anca Sucală a luat decizia de a se retrage din conducerea societăţii, pentru a se dedica pe deplin vieții personale.

Încă din anul 2006, Bogdan Frăţilă conduce societatea de avocaţi a Rödl & Partner Romania, având o experiență profesională de peste 20 de ani în mediul de afaceri internațional. Printre domeniile sale de expertiză se numără investițiile greenfield, coordonarea tranzacțiilor de fuziuni și achiziții transfrontaliere, precum şi a proiectelor în domeniul imobiliar și al construcțiilor.

În continuare, Frăţilă va fi responsabil de toate liniile de consultanţă de business şi audit din România. În afară de responsabilitățile sale curente, își va asuma rolul de coordonator al departamentelor de consultanţă fiscală, audit și BPO (peste 100 de consultanţi în cele 4 birouri din Bucureşti, Cluj, Sibiu şi Timişoara).

Bogdan Frăţilă lucrează alături de Rödl & Partner din anul 2006. A fost numit Partener în anul 2008 și a participat în calitate de referent la numeroase seminarii interne și externe despre România ca destinaţie de investiții pentru investitorii internaţionali. În plus față de limba maternă, româna, Frăţilă vorbeşte în mod fluent limba germană și engleză, iar din anul 2000 este avocat definitiv, membru al Baroului București.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here