Bondoc și Asociații, sponsor al Concertului Extraordinar de Anul Nou „Celebrate 2019: Classical arias and dances”

Fundația Calea Victoriei vă invită în data de 7 ianuarie, la ora 19.00, la Teatrul Național București, Sala Mare, la ediția a șasea a Concertului Extraordinar de Anul Nou: „Celebrate 2019: Classical arias and dances”.  Vor cânta mezzosoprana Maria Miron (Jinga), bas-baritonul Cătălin Țoropoc și soprana de coloratură Mădălina Andreea Barbu. Fundația Calea Victoriei vă propune o călătorie în lumea fermecătoare a sunetelor, în care vă veți desfăta cu creațiile splendide ale unor mari compozitori de muzică clasică și operă: Mozart, Rossini, Donizetti, Brahms, Ceaikovski, Bizet, Strauss, Delibes, Gounod și Puccini.

Concertul Extraordinar de Anul Nou – ediția 2019 este organizat cu sprijinul societatii de avocatură Bondoc și Asociații , FAN Courier și al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Programul serii va conține arii, duete și terțete faimoase, povești de dragoste însuflețite de vocile vibrante și pline de culoare ale celor trei soliști invitați, totul pe acordurile calde și învăluitoare create de Symphactory Orchestra.

Spectatorii se vor bucura, de asemenea, de valsuri, marșuri și dansuri care animă, dincolo de secole și frontiere, publicul din întreaga lume.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here