Clifford Chance adoptă un program de Inteligență Artificială care folosește logica umană

Clifford Chance, a anunțat că TAIGER, un start-up din Singapore, este câștigătoarea concursului Create + 65 Innovators, prima inițiativă de start-up-uri a companiei în Asia Pacific.
Câștigătorul a fost selectat de un grup de experți de la Clifford Chance, care i-a inclus pe Bas Boris Visser (Global Head of Innovation), Jeroen Plink (CEO al Clifford Chance Applied Solutions) și Kai-Niklas Schneider (Managing Partner, Singapore).

Kai-Niklas Schneider, Managing Partner, Singapore, a declarat: „Continuăm să adoptam tehnologia și noi modalități de lucru pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii pentru clienții noștri. Prin intermediul Create + 65 si al laboratorului nostru de inovare lucram alaturi de clientii nostri si chiar alte firme de avocatura, pentru a identifica si dezvolta noi solutii pentru cele mai mari provocari ale industriei juridice„.

TAIGER construieste viitorea generatie de inteligenta artifiala prin utilizarea logicii umane aceasta permitand citirea, înțelegerea și extragerea automată a informațiilor, garantând niveluri exacte de precizie. Compania a lucrat în cea mai mare parte cu firme din industria serviciilor financiare, iar aceasta va fi prima sa incursiune în industria juridică.

TAIGER și Clifford Chance se vor angaja într-o fază de colaborare de 12 săptămâni pentru a identifica procesele juridice care din punct de vedere al costurilor si resurselor tehnologia TAIGER le poate reduce semnificativ. TAIGER va primi sprijin și acces la resursele firmei, inclusiv va petrece timp cu avocații și clienții.

Susținut de Singapore Economic Development Board (EDB) și dezvoltat în colaborare cu Future Law Innovation Programme (FLIP), Cre + 65 este primul laborator de inovare al Clifford Chance.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here