Clifford Chance, Eversheds Sutherland și Allen & Overy au oferit consultanță în tranzacția cu schema de pensie pentru British & Airways

FILE PHOTO: British Airways logos are seen on tail fins at Heathrow Airport in west London, Britain, February 23, 2018. REUTERS/Hannah McKay/File Photo

Clifford Chance, Eversheds Sutherland și Allen & Overy sunt companiile care au acordat asistență juridică în tranzacția prin care Legal & General se va ocupa de asigurarea drepturilor de pensie pentru British & Airways.

Programul de pensii aeriene (APS), care a fost închis în anii 1980, este alcătuit din aproximativ 24.000 de membri, dintre care 200 lucrează încă pentru British & Airways.
Allen & Overy și Eversheds Sutherland ofera asistenta juridica administratorilor schemei de pensie. Echipa de avocati Allen & Overy este formata din Philip Jarvis (insurance partner) și Kate McInerney (counsel). Eversheds Sutherland completeaza echipa de avocati cu Anthea Whitton (pensions partner) alături de Francois Barker (head of pensions), informează Legal Week.

Clifford Chance oferă consultanță juridică Legal & General cu o echipă condusă de partenerul corporativ Katherine Coates și partenerul de pensii Sarah McAleer.
Virginia Holmes, președintele administratorului schemei, a declarat: „Această tranzacție este cea mai recentă într-o serie de contracte de asigurări încheiate de Airways Pension Scheme. Aceasta demonstrează viziunea și hotărârea mandatarului de a reduce riscul și de a spori securitatea membrilor. Anunțul de astăzi este punctul culminant al multor eforturi depuse în decursul mai multor luni și suntem încântați să realizam acest pas semnificativ”.

Sursa foto: British Airways logos are seen on tail fins at Heathrow Airport in west London, Britain, February 23, 2018. REUTERS/Hannah McKay/File Photo

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here