Companie de consultanță și investiții rezultată din asocierea lui Ion Nestor, partener fondator al casei de avocatură NNDKP, Dan Lăzărescu, fondatorul companiei Canah International și Dumitru Becșenescu, grupul Antares

Oameni de afaceri puternici, printre care Ion Nestor, partener fondator al casei de avocatură NNDKP, Dan Lăzărescu, fondatorul companiei Canah International, unul dintre principalii fabricanți europeni de produse din semințe de cânepă, și Dumitru Becșenescu, care controlează grupul Antares, cu afaceri în distribuția de produse petroliere, transport, turism și imobiliare, s-au unit pentru a lucra împreună într-o companie de consultanță și investiții, informeaza Profit.ro.

Compania se numeste 0- Day Capital si are menirea de a identifica idei de business în IT pe care să le transforme mai departe în afaceri competitive pe plan internaţional.

Compania a fost înființată în București cu un capital de 258.500 lei, relevă date publicate în Monitorul Oficial. Ion Nestor nu a fost prezent în companie de la momentul înființării, fiind cooptat însă la scurt timp, în calitate de asociat fondator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here