Conferința internațională “Provocari Contemporane in Dreptul Administrativ din Perspectiva Interdisciplinara”

Departamentul de Drept din Academia de Studii Economice din Bucuresti impreuna cu Societatea de Stiinte Juridice si Administrative organizează, în data de 17 mai 2019, Conferința internațională “Provocari Contemporane in Dreptul Administrativ din Perspectiva Interdisciplinara”.

Aceasta conferinta este o platformă de dezbateri care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale dreptului administrativ și ale administrației publice la nivel național, european și internațional în cadrul a doua secţiuni:

I.                   Dezvoltări recente și perspective de evoluție ale dreptului administrativ la nivel național și internațional.

II.                Provocări ale abordării interdisciplinare în științele administrative în secolul XXI.

In cadrul conferintei sunt dezbatute probleme de interes pentru avocati.

La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care  doresc doar să audieze dezbaterile.

Articolele inscrise la Conferinta vor fi publicate in revista Tribuna Juridicasingura revista de stiinte juridice din Romania indexata Web of Science Clarivate Analytics si in reviste din tara si din strainatate indexate in Scopus, Ebsco, CEEOL, ProQuest, SSRN, Heinonline, ERIH Plus etc.

Mai multe detalii despre conferinta se pot gasi pe site-ul acesteia: www.alpaconference.ro .

 

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here