Conferinţa „Ziua Europeană a Consumatorului și a Concurenței”, 4 aprilie 2019, Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti

În contextul Președinției Române a Consiliului Uniunii Europene, Consiliul Concurenței, în colaborare cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, vă invită la Conferința „Ziua europeană a consumatorilor și a concurenței”. Evenimentul se va desfășura la Palatul Parlamentului, sala C.A. Rosetti (intrarea C1), între orele 09.00 – 17.00, în data de 4 aprilie 2019.

Lucrările Conferinței se vor desfășura potrivit proiectului de agendă (vezi aici).

Persoanele care doresc să participe la eveniment sunt rugate să se înregistreze până la data de 23 martie 2019 pe platforma de acreditare care poate fi accesată la următorul link:

https://accreditation.romania2019.eu/events/conference/4qAEVRBp5QYle6vaMm87kj3X1MBXoDdWKbZ4nx1PwgN0OzJyL2

Accesul în Palatul Parlamentului se va face pe bază de ecusoane, care vor fi ridicate de la sediul Consiliului Concurenței, sala de Conferințe de Presă, etaj 1, în intervalul orar 09.30 -16.00, în perioada 02 – 03 aprilie 2019 (TO BE CONFIRMED), persoană de contact, dna Mariana Munteanu mariana.munteanu@consiliulconcurentei.ro .

Organizatorii recomanda ca accesul în sala C.A. Rosetti să se facă până la ora 08.50.

N.B! Intrarea în Palatul Parlamentului se va face pe la poarta de acces de la intersecția Bd. Națiunilor Unite cu Bd. Libertății (intrarea C1). Vezi aici harta Palatului Parlamentului.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here