Dentons a dezvoltat un program de mindfulness pentru avocați

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, a anuntat lansarea unui proiect pilot inovator in sase birouri din USA – Headspace in the Workplace – un program de wellness bazat pe meditație. Ca parte a inițiativei inovatoare Dentons Wellness for Life, programul se lansează în birourile Atlanta, Dallas, Houston, Kansas City, MO., Short Hills, New Jersey și St. Louis, si reprezinta o resursă pentru avocați și personal de a combina meditatia cu munca si viata personala.

Un mediu de lucru sănătos reprezinta o prioritate cheie pentru Dentons.„, a declarat directorul Departamentului pentru resurse umane, Jill Maganza-Ruiz.

Avocații, profesioniștii și personalul din birourile pilot vor accesa Headspace in the Workplace printr-o aplicație mobilă sau pe un site web și vor alege din sesiunile de meditație care ii vor ghida printr-o varietate de subiecte variind de la stres la somn, focus și performanță. Complet individualizat, aplicatia permite participanților să programeze sesiuni adaptate dinamicii de munca personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here