Dentons a oferit asistență juridică Goldwin în investiția de 24 milioane de euro în industria panourilor solare din UK

Dentons a oferit asistență juridică Goldwind, unul din cei mai mari producători de turbine eoliene din lume, cu sediul în Beijing, în tranzacția care a presupus investiția de 21 milioane de lire sterline în compania Oxford Photovoltaics Limited.

Goldwind este lider mondial în tehnologia turbinelor eoliene și furnizor de soluții energetice, apreciată ca una dintre cele mai inovatoare companii din China. În prezent are peste 31.000 de turbine eoliene operaționale pe șase continente și mai mult de 50GW de capacitate eoliană instalată.

Oxford Photovoltaics este o companie care foloseste tehnologie de vârf si care dezvoltă, comercializează celule solare cu perovskit, permițând transferul accelerat al tehnologiei în producția de celule solare la scară industrială. Are un sit de cercetare și dezvoltare în Oxford și o linie industrială pilot lângă Berlin.

Echipa de avocati a fost coordonata de David McGrory, artner in Dentons’ Corporate practice Edinburgh alaturi de  Heather Heys, Edinburgh-based senior associate. Echipa i-a inclus si pe Emilia Shi, Capital Markets partner (Shanghai), Thomas Schubert, Corporate partner (Berlin).

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here