Dentons numește doi Co-heads pentru grupul Europe Life Sciences

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, a numit-o pe Zuzana Šimeková, Partner din Bratislava, în calitate de Co-head of the Europe Life Sciences group, pentru perioada 2019-2021. Ea se alătură partenerului din Paris, Jean-Marc Grosperrin, care a condus cu succes grupul Europe Life Sciences de la înființarea sa în 2014 și care a fost reales Co-head pentru un nou mandat.

Grupul nostru Europe Life Sciences a fost, în mod tradițional, construit pe baza practicii noastre de top din Paris, care a fost extinsă în întreaga Europă. Pe măsură ce privim spre viitor, intenționăm să începem o nouă etapă care vizează consolidarea capacităților noastre în întreaga Europă. Așadar, sunt foarte încântat să salut numirea Zuzanei in echipa„, a declarat Jean-Marc Grosperrin.

Mă simt onorata să fiu numita în acest rol. Practica noastră „Europe Life Sciences” are o poziție foarte puternică și aștept cu nerăbdare să îmbunătățesc, alături de Jean-Marc și colegii noștri, oferta noastră de servicii complete pentru clienții din acest sector dinamic„, a declarat Zuzana Šimeková.

Zuzana Šimeková isi desfasoara activitatea in domeniul juridic de mai bine de 15 ani și se concentrează în primul rând pe life sciences și pe dreptul concurenței. Ofera consultanta clienților din sectorul farmaceutic din Europa Centrală și de Est și Europa cu privire la o gamă largă de aspecte ce tin de reglementare, inclusiv studii clinice, acces pe piață, prețuri și rambursări, modele de conformitate, distribuție și vânzări, publicitate. De asemenea, are o vastă experiență în furnizarea de consultanță în materie de reglementare și obținerea de avize pentru fuziuni și achiziții, precum și in tranzacții dini sectorul life sciences. Înainte de a se alătura Dentons, Zuzana a condus grupul de reglementare European Life Sciences la Allen & Overy, biroul Paris. A lucrat pentru clienți precum GE Healthcare, Roche și Eli Lilly și recent a asistat Sanofi în numeroase țări europene în legătură cu vânzarea diviziei sale de genericeîn Europa, una dintre cele mai mari tranzacții din domeniul life sciences din ultimii ani cu o valoare a tranzacției de 1,9 milioane EUR.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here