Dentons se confruntă cu un caz de discriminare la locul de muncă

The Solicitors Regulation Authority (SRA) ia în calcul să reclame compania Dentons la Solicitors Disciplinary Tribunal (SDT) după ce gigantul avocaturii mondiale a concediat o angajată care era însărcinată.

Cazul de discriminare la locul de muncă, audiat anul trecut, a fost introdus de Bina Hale care urma sa intre in concediu de maternitate si a fost concediată în ianuarie 2017. Hale considera procedura de concediere ca fiind discriminatorie, informeaza Legal Week.

Un tribunal pentru ocuparea forței de muncă a hotărât în ​​favoarea lui Hale în decembrie anul trecut, declarând că nu a avut loc nici o consultare cu ea înainte de luarea deciziei. SRA a deschis ulterior o investigație asupra Dentons, iar autoritatea de reglementare a confirmat că acum intenționează să reclame firma la SDT, deși niciun avocat individual nu se confruntă cu o anchetă suplimentară.

Un purtător de cuvânt al Dentons a spus: „Suntem mulțumiți de faptul că toate persoanele reclamante în această chestiune au fost eliminate din investigatii si urmarire penala de SRA. Cu toate acestea, suntem dezamăgiți că SRA intenționează să reclame firma la SDT, bazandu-se exclusiv pe judecata inițială a tribunalului, deoarece suntem angajați într-un mediu de lucru fără discriminare „.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here