Dinamica HR a societăților de avocatură din România în luna iunie

Fie că vorbim despre recrutări sau despre promovări interne, societățile de avocatură din România au acordat atenție și dinamicii HR iar mesajul transmis în piața a fost unul legat de sănătatea organizațională și de volumul tot mai mare de proiecte.

Schoenherr România a recrutat-o pe Mona Banu, avocat care a activat  în cadrul RTPR Allen & Overy. În cadrul Schoenherr România, Banu se va ocupa de aspecte ce tin de dreptul concurenței atât în România cât și în Uniunea Europeană.

Trei consultanți și avocați ai Deloitte România au fost promovați în cadrul grupului ca parteneri pentru regiunea Europa Centrală, a anunțat firma de audit și consultanță. Astfel, Ciprian Gavriliu, director servicii fiscale, Deloitte România, a fost promovat în poziția de partener în Deloitte Europa Centrală, iar Georgiana Singurel și Andreea Artenie, parteneri la Reff & Asociații, au devenit parteneri Deloitte Legal în Europa Centrală.

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei de avocatură globale Clifford Chance, a anunțat in luna iunie recrutarea Ecaterinei Burlacu în poziția de Senior Associate în practica M&A și Real Estate coordonată de partenerul Nadia Badea. Cu o experiență de peste zece ani în Corporate M&A, dreptul muncii și protecția datelor, Ecaterina a asistat de-a lungul anilor companii de anvergură din industrii dinamice precum retail, imobiliare, construcții, IT, servicii medicale, industria auto, industria tutunului sau asigurări. Este apreciată pentru experiența și înțelegerea în profunzime a afacerilor și valorilor clienților pe care i-a reprezentat, calitatea consultanței și serviciilor oferite, precum și pentru abordarea pragmatică și eficientă.

Suciu Popa a anunţat promovarea lui Iulian Cioienaru în poziţia de Partener şi a altor doi colegi avocaţi, Andreea Gancea şi Mihai Cărăgui, în poziţia de Senior Associates.

Cu o experienţă de peste 14 ani în litigii civile, comerciale şi administrative, Iulian a reprezentat de-a lungul timpului clienți în dosare complexe legate de proiecte de infrastructură/construcții în domeniul imobiliar, precum și în litigii legate de investiții şi fiscale. El reprezintă în prezent un portofoliu de companii internaţionale şi locale în diverse sectoare, precum energie şi utilităţi, industria auto, farma şi sectorul financiar.

Andreea Gancea este implicată în dosare de arbitraj internațional, facând parte din echipa care gestionează o gamă largă de aspecte juridice în domenii precum energie, resurse naturale, construcții şi infrastructură. De asemenea, Andreea a dobândit experiență în tranzacții corporative/fuziuni și achiziții, asistând clienți și fonduri de private equity în legătură cu diferite proiecte de preluare sau vânzare în România.

Mihai Cărăgui asistă clienți din diverse sectoare precum bancar, auto și infrastructură, acoperind o gamă largă de aspecte corporative și comerciale, protecţia datelor şi probleme de guvernanță corporativă. De asemenea, Mihai asistă clienţii într-o gamă largă de aspecte legate de dreptul muncii şi beneficii ale angajaţilor.

Firma globală de avocatură Dentons a anunţat numirea lui Perry Zizzi, specializat în domeniile financiar-bancar şi real estate, pe poziţia de Managing Partner al biroului din România. Acesta va prelua conducerea biroului de avocatură de la Bucureşti în locul Andei Todor, care a ocupat funcţia de Managing Partner în Romania din 2008.

Perry Zizzi, un avocat cu peste 23 ani de experienţă, vine cu cunoştinţe în împrumuturi sindicalizate, securitizare, pieţe de capital şi finanţare de achiziţii, precum şi dezvoltarea, finanţarea, achiziţia şi leasing-ul de proiecte imobiliare. A practicat dreptul în Statele Unite, America Latină, Europa de Vest și piețele emergente din Europa Centrală și de Est.  Experiența lui în finanțări este deosebit de vastă, acoperind împrumuturi sindicalizate, securitizare, piețe de capital, împrumuturi garantate și împrumuturi subordonate, recapitalizare și finanțarea achizițiilor.

 

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here