RRC

tvr-logo

musat

Do you want to know how to deal with your enemies after you become competition?

Autor: Talita Lovasz
November 7, 2016
legal_eplorations

ELSA Bucuresti, prin departamentul Activitati Academice, organizeaza Legal Explorations: Dreptul Concurentei, editia a IV-a.

Scopul evenimentului este de a oferi studentilor de anii III si IV interesati de Dreptul Concurentei, posibilitatea de a lua contact cu acesta, de a-si insusi informatii in timpul workshop-urilor sustinute de profesionisti din domeniu si, la final, de a demonstra ca au dobandit suficiente cunostinte pentru a face fata unui proces simulat ce va avea loc pe 10 decembrie.Pe langa alte premii atractive, premiul pentru cel mai inovativ speaker consta intr-un stagiu de practica in cadrul departamentului de concurenta al casei de avocatura Tuca, Zbarcea si Asociatii.

Programul si temele workshop-urilor sunt urmatoarele:

9 noiembrie „Acorduri si restrictii verticale” ( Av. Georgeta Dinu- NNDKP)

16 noiembrie „Carteluri si actiuni in daune” ( Av. Anca JURCOVAN, Managing Associate at Tuca Zbarcea & Asociatii)

23 noiembrie „Abuzul de pozitie dominanta” ( Av. Alexandru Potlog-DLA Piper)

7 decembrie „Concentrarile economice – Interes public vs. Libertate contractuala. Studiu de caz ” (Av. Costin Teodorovici – Bulboaca si Asociatii).

Ce este ELSA Bucuresti?

ELSA (The European Law Students` Association) a fost infiintata in 1981 de studenti la Drept din Austria, Germania, Polonia si Ungaria, fiind cea mai mare organizatie internationala a studentilor la Drept si a tinerilor juristi. In prezent, ELSA exista in 41 de tari europene, in cadrul a peste 300 de universitati, reunind peste 35.000 de membri. ELSA Bucuresti contribuie prin cele trei departamente principale (Activitati Academice, Seminare & Conferinte, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturala si profesionala a studentilor si a tinerilor juristi. Implicand stagii de practica, seminare si conferinte, publicatii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evolutia tinerilor in sistemul juridic.


Articole Recente

CMS Private Equity 2017b
Peste 100 de reprezentanti ai fondurilor de private equity din Romania si strainat...
ELSATalks3 andrei
ELSA Talks, editia a III-a, evenimentul sponsorizat de Lion House ce s-a desfasura...