RRC

tvr-logo

musat

Echipa

 • Andrei Cristea

  Functie: Director General

  E-mail: andrei@lhm.ro

  Andrei Cristea este Directorul Lion House, compania care a adus The Economist in Romania. Pentru prima oara in istoria presei romanesti, cel mai mare grup media de business din lume a acordat tarii noastre un titlu in franciza exclusiva. Intelligent Life se dovedeste, dupa primul an, un succes de vanzari si lider de opinie in presa de business din Romania. Anterior succesului Intelligent Life, Andrei Cristea a prezentat, timp de patru ani si jumatate, emisiunea “Legile Afacerilor”, la televiziunea de business The Money Channel, trei ani emisiunea fiind lider de audienta pe segmentul de business. Lion House, compania infiintata de Cristea in anul 2000, in urma cu aproape 14 ani, editeaza Revista Romana de Consultanta, cel mai important anuar dedicat pietei de avocatura si consultanta din Romania. Unic partener media al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si al Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, Revista Romana de Consultanta a inovat intotdeauna, de la prima coperta 3D din presa romaneasca, la primul tipar lenticular din Romania, adunand, in cele peste 400 de pagini ale celei mai recente editii, toate marile companii de avocatura si consultanta din tara noastra si din estul Europei. Andrei Cristea a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti si are un Masterat in marketing si comunicare.

 • luiza.hudea

  Functie: Development Manager

  E-mail: luiza.hudea@lhm.ro

  Cu o experienta de peste 17 ani in vanzari, in renumite companii din diverse industrii de pe piata romaneasca, Luiza se alatura echipei Legalmarketing.ro. Intr-un domeniu elitist care se adreseaza cu precadere avocatilor, Luiza vrea sa-si aduca aportul si experienta in dezvoltarea proiectelor din acest segment.

  Valorile si principiile care stau la baza familiei sunt criteriile dupa care se ghideaza in viata. Loialitatea, sinceritatea si perseverenta sunt trasaturile de baza pe care si-a construit intreaga personalitate.
  „Never give up” si „Only sky is the limit”, au constituit busola de orientare si de motivare, intr-o lume nebuna in continua agitatie si schimbare, reusind astfel sa isi pastreze verticalitatea si sa ramana cu capul sus, indiferent de obstacolele pe care le-a intalnit in viata personala si profesionala.
 • Alexandru Pana

  Functie: Sales Executive

  E-mail: alexandru.pana@lhm.ro

  Alexandru Pană a absolvit Facultatea de Administratie Publica, in cadrul SNSPA, insa cele cateva luni de practica in administratia locala l-au determinat sa aleaga calea domeniului financiar-bancar. Cei opt ani petrecuti in acest domeniu (dintre care cinci lucrand pentru unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume) l-au ajutat sa inteleaga importanta comunicarii. S-a alaturat echipei LegalMarketing in momentul potrivit, mixul de experienta si entuziasm ajutandu-l sa ofere servicii potrivite pentru fiecare client in parte.

 • Diac Roxana

  Functie: Communication Officer

  E-mail: roxana.diac@lhm.ro

  Roxana Diac a urmat cursurile facultatii de Sociologie a Universitatii de Vest din Timisoara. Ulterior, a absolvit un master in Comunicare & Relatii Publice in cadrul aceleiasi universitati. A lucrat de-a lungul timpului in domenii conexe jurnalismului (TVT ’89 Timisoara, editor voluntar Ecomagazin si Wikipedia Romania) si in mediul de business (Deloitte, Ernst&Young, Romcapital Timisoara). In momentul de fata ocupa functia de Communication Officer