Acasă Echipa

Echipa

Andrei Cristea

Funcție: Director General

E-mail: andrei@lhm.ro

Andrei Cristea este Directorul Lion House, compania care a redefinit în mod constant standardele în ultimii 18 ani în mass-media de business consacrată avocaturii.

A facut din inovație crezul jurnalistic și de management al acestor aproape 20 ani de business, în care a lansat Revista Română de Consultanță, site-ul LegalMarketing.ro, emisiunea TV “Legile Afacerilor” și a adus în România cele mai importante trei francize din presa de business mondială: The Economist – Intelligent Life, Financial Times – Innovative Lawyers și acum, The Times – Legal Innovation, aflat în cel de-al doilea an de licență exclusivă.

Subiecte din cel mai vechi ziar al Angliei, 234 ani de apariție neîntreruptă zi de zi, chiar și în timpul celor două războaie mondiale, pot fi citite grație acestei declinări pentru prima oară în România. Întâia dată în istoria presei românești, cel mai mare grup media de business din lume (NY Times, The Times, The Sunday Times) a acordat țării noastre un titlu în licență exclusivă. Legal Innovation, revista și Gala de lansare și Premiere se dovedesc, după primul an, un succes atât de vânzări cât și de raportare, de poziționare și de recunoaștere în presa de business din România.

Anterior succesului Legal Innovation, Andrei Cristea a prezentat, timp de patru ani și jumătate, emisiunea “Legile Afacerilor”, la televiziunea de business The Money Channel, trei ani emisiunea fiind lider de audiență pe segmentul de business. Lion House, compania înființată de Andrei Cristea în anul 2000, editează Revista Română de Consultanță, cel mai important anuar dedicat pieței de avocatură și consultanță din România. Unic partener media al Uniunii Naționale a Barourilor din România și al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, Revista Română de Consultanță a inovat mereu, de la prima copertă 3D din presa românească, la primul tipar lenticular din România, adunând, în cele peste 400 de pagini ale celei mai recente ediții, toate marile companii de avocatură și consultanță din țara noastră și din estul Europei.

Andrei Cristea a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București și are un Master în marketing și comunicare.

A fost aproape 5 ani producător de Știri în ProTV, vocea sa s-a auzit în tot acest timp pe jurnalul celei mai importante televiziuni din România, iar semnatura a fost pe multe subiecte și materiale de presă care au facut din ProTV lider incontestabil în televiziunea națională. Fidel promisiunii făcută partenerilor grupului media, nu se va opri niciodată din a reseta și ridica ștacheta jurnalismului de calitate, cu atitudine, în deplin respect față de valorile europene și Statul de Drept.

Daniel Ion

Funcție: Editor-in-chief

E-mail: daniel.ion@lhm.ro

Daniel Ion este un ziarist cu peste 20 de ani de experiență, specializat pe majoritatea ”ariilor de practică” din presa scrisă. A fost reporter special de cotidian sportiv, șef de departament la un cotidian de investigații și anchete, redactor șef la un cotidian general. A scris despre sport, social, economic, politic, business, iar presa juridică a fost provocarea care să-i confirme că jurnalismul universal are doar două categorii: ziarist bun și ziarist slab pregătit.

Pe piața jurnalismului de legal din România, a intrat în urmă cu trei ani la Revista Română de Consultanță, cu care a realizat revista ”Financial Times/ Innovative Lawyers”. A fost redactor șef în 2017, în cadrul primului proiectului româno-englez, dedicat pieței juridice și de business din România, finalizat cu realizarea revistei ”The Times/ Legal Innovation”.

Andrei Stoian

Funcție: Senior Editor

E-mail: andrei.stoian@lhm.ro

Andrei Stoian are experiență de peste 10 ani în antreprenoriat, mass-media online și public relations. A moderat și realizat emisiunea IMM Focus difuzată de televiziunea de business Canal 33, in prezent realizand si moderand emisiunea Sfere de Influenta difuzata de acelasi post TV. Este fondatorul primului website dedicat interviurilor – Intervio.ro, blogger Adevarul.ro.

Andrei Stoian a condus numeroase organizații nonguvernamentale printre care Asociația Studenților în Științe Politice, Universitatea București (Președinte), Asociația Studenților din Universitatea București (Vicepreședinte), Parlamentul Tinerilor din România (Președinte), Clubul Rotaract Triumph (Președinte), Clubul Rotary Triumph (Președinte). În anul 2005 s-a numărat printre fondatorii Grupului de Inițiativă pentru Promovarea Imaginii României. În prezent este Președinte de Onoare al Asociației Studenților în Științe Politice, Universitatea București, Președinte de Onoare al Clubului Rotaract Triumph, Chair al Comitetului de Relatii Publice cu ONG-urile si Institutiile statului, Rotary România și Republica Moldova;

Absolvent al Facultății de Științe Politice (Universitatea București), al programului masteral „Tehnici Diplomatice“ în cadrul Facultății de Istorie (Universitatea București) și al Institutului Diplomatic Român. A urmat numeroase cursuri de specializare în domeniul relațiilor internaționale.

Se numără printre autorii volumului „România noului val“ (http://www.noulval.ro) și „100 de fețe ale Inovației“ (http://www.100defetealeinovatiei.ro/)

Roberta Ionică

Funcție: Sales Manager

E-mail: roberta.ionica@lhm.ro

Roberta Ionică este absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din București, pe secția Comunicare și urmează programul masteral “Jurnalism Tematic” al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București.

Andrei Apostol

Funcție: Development Manager

E-mail: andrei.apostol@lhm.ro

Andrei Apostol este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu iar în prezent urmează masterul din cadrul facultății de Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universității Politehnica București.
Cu o experiență de 8 ani în consultanță în diverse domenii precum piața financiară și business development a dobândit excelente abilități de comunicare și relaționare datorită spiritului de echipă dezvoltat înca din timpul anilor de studiu.
Este pasionat de călătorii și activități sportive.

Andreea Badea

Funcție: Art Director

E-mail: andreea.badea@lhm.ro

Andreea Badea, absolventă a Facultății de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București, este pasionată de artele vizuale. Și-a completat experiența în cadrul Universității Alternative, un sistem de educație nonformală personalizat nevoilor studenților, ce are ca scop creșterea abilităților atât profesionale cât și personale. Voluntar activ până în anul 2017 în Asociația Studenților Economiști din România (ASER) și Salvați Copiii – Filiala Dolj și Filiala București.

Bianca Lupu

Funcție: Client Service Manager

E-mail: bianca.lupu@lhm.ro

Bianca Lupu este licențiată în Științe ale Informării și Documentării, iar în prezent urmează masterul „Gestionarea Informației în Societatea Contemporană” al Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Bianca are experiență atât în voluntariat și internship în publicitate, cât și în organizarea de evenimente.

Show inline popup

Email *

Show inline popup

Email *