Edwina Udrescu, avocat senior Wolf Theiss, speaker în cadrul conferinței anuale a Asociației Europene de Dreptul Construcțiilor

Edwina Udrescu, avocat senior Wolf Theiss, s-a numărat printre speakerii conferinței anuale a Asociației Europene de Dreptul Construcțiilor care a avut tema: “Probleme curente și perspectivele achizițiilor publice din domeniul construcțiilor”. În prezentarea susținută în cadrul conferinței, avocata a vorbit despre aspectele legale din contracte care ar putea conduce la blocarea sau la succesul proiectelor PPP. Edwina Udrescu a fost premiata de organizatorii conferintei pentru lucrarea de master de la Kings College.

Amintim faptul ca Edwina Udrescu s-a alăturat companiei Wolf Theiss în luna octombrie a acestui an. Edwina face parte din echipa Wolf Theiss România, ce este în prezent formată din 30 de avocați, 6 dintre aceștia fiind parteneri. Avocata indeplineste un rol important în consolidarea practicii locale de infrastructură și construcții a Wolf Theiss atât prin identificarea potențialelor oportunități de afaceri pentru clienții Wolf Theiss în România, precum și prin sprijinirea acestora în dezvoltarea unor astfel de proiecte.

Înainte de a se alătura echipei Wolf Theiss, Edwina a coordonat departamentul legal al subsidiarei din România a unei importante companii de construcții internationale, în cadrul căreia a acordat asistență juridică privind contracte comerciale și de antrepriză în construcții, contracte tip FIDIC, proiecte PPP & concesiuni, proiecte de infrastructură și achiziții publice, asigurând de asemenea reprezentarea în litigii și în arbitraje locale (CICA Rules) și internaționale (ICC Rules) din industria construcțiilor. Alături de licența în drept obținută în România, deține o diplomă de Master în Dreptul Construcțiilor și Arbitraj la Universitatea King’s College, Londra și o certificare de Fellowship în arbitraj acordată de Chartered Institute of Arbitrators. Este membră a Baroului București și arbitru pe lista de arbitrii a Curții de Arbitraj Comercial Internațional București.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here