RRC

tvr-logo

musat

ELSA București, concurs pentru studenții la drept din toată țara

Autor: Legal Marketing
May 18, 2017
elsa 2

ELSA Bucureşti a organizat, în perioada 12-14 mai 2017, Concursul Naţional de Procese Simulate Drept Civil Francisc Deak, cu scopul de a ajuta studenţii la drept să-şi exploreze potenţialul printr-o introducere  treptată în lumea juridică, se arată în comunicatul remis Legal Mareting.

Concursul, ajuns la cea de a VIII-a ediție, a avut loc la Facultatea de Drept a Universității din București și a fost alcătuit din două etape: una de selecţie (scrisă) şi o a doua naţională (orală). Bondoc și Asociații a oferit premii speciale pentru doi dintre participanți și anume Borș Diana și Golu Alexandru.

Juriul a fost format din: Avocat Alina Munteanu (Bondoc&Asociații), Avocat Gabriel Voinescu (Bondoc&Asociații), Avocat Mihai Furtună (ONV LAW), Avocat Ioana Anghel (ONV LAW), Avocat Dan Petrache (Popovici Nițu Stoica & Asociații), Avocat Alexandru Ciacoi (Popovici Nițu Stoica & Asociații).

În cadrul evenimentului au participat, la faza orală 8 echipe dintre care: o echipă din Cluj Napoca , o echipă din Târgu Mureș, o echipă din Sibiu și 5 din București. Echipele câștigătoare au fost formate din:

Locul I: Culică Iuliana și Voloseniuc Alina

Locul II: Golu Alexandru și Sofia Laura

ELSA (The European Law Students` Association) a fost înfiinţată în 1981 de studenţi la Drept din Austria, Germania, Polonia şi Ungaria, fiind cea mai mare organizaţie internaţională a studenţilor la Drept şi a tinerilor jurişti. În prezent, ELSA există în 41 de ţări europene, în cadrul a peste 300 de universităţi, reunind peste 35.000 de membri. ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

 

 

 


Articole Recente

CMS Private Equity 2017b
Peste 100 de reprezentanti ai fondurilor de private equity din Romania si strainat...
ELSATalks3 andrei
ELSA Talks, editia a III-a, evenimentul sponsorizat de Lion House ce s-a desfasura...