RRC

tvr-logo

musat

Fiterman Pharma își elimină concurența cu ajutorul autorităților?

Autor: Legal Marketing
February 5, 2018
fiterman-696x392

Anomaliile din sistemul medical nu mai surprind pe nimeni. Poate cel mult prin amploarea ”rețelelor” care gestionează ca milioanele de euro (poate chiar miliardele) ce sunt generate de acest sector să fie canalizate pe anumite făgașe, implicând o mulțime de oameni sus-puși. Un astfel de caz a fost dezvăluit în exclusivitate de ”Săptămână Financiară”, având în prim-plan producătorul ieșean de medicamente Fiterman Pharma, care și-ar elimina concurența de pe piață cu sprijinul funcționarilor DSP și ai Ministerului Sănătății. Pornind de la reclamația făcută la RAC (Romanian Adverstising Council), la finalul anului trecut, de către Fiterman Pharma împotriva unui produs Woerwang Pharma, ”Săptămâna Financiară” a scos la iveală o adevărată încrengătură de interese prin care Fiterman Pharma încearcă să-și asigure supremația pe piață beneficiind de sprijinul autorităților în domeniu medical.

Pe larg despre tot acest scandal, cu stenograme, interviuri șocante și dezvăluiri incredibile găsiți pe link-ul de mai jos:

https://www.sfin.ro/recomandari/super-fiterman-descoperitorul-super-enzimelor-sac-isi-elimina-concurenta-din-piata-folosindu-se-de-functionarii-dsp-si-ai-ministerului-sanatatii/


Articole Recente

global-legal-hackaton
The Times/ Ligeal Innovation este partenerul Global Legal Hackaton în organizarea...
Baias
O competiție între marile „case de avocatură“ și avocații care le-au crea...