General Counsel Summit 2017 se desfășoară la Varșovia, între 1-2 iunie

General Counsel Summit 2017 organizat de CEE Legal Matters se desfășoară anul acesta la Varșovia, în perioada 1-2 iunie 2017, începând cu ora 9.00, eveniment reunind reprezentanți ai lumii juridice pentru două zile, în scopul dezvoltării profesionale, informează ceelegalmatters.com.

Printre speakerii care vor participa la ediția de anul acesta se numără: JONATHAN MARKS, partener al firmei Slaughter and May din Marea Britanie, JULIJANA MIHAJLOSKA, general counsel Nextsense, STATHIS MIHOS, director juridic Pfizer, JOCHEN ENGELHARD, șeful departamentului juridic al Microsoft din Europa Centrală și de Est, ROSWITHA REISINGER, general counsel al piețelor emergente pentru Eli Lilly.

Edițiile anterioare s-au dovedit a fi un real succes, însă organizatorii au declarat că anul acesta evenimentul va fi cel mai bun de până acum. GC Summit s-a organizat în Budapesta în anul 2015, iar ediția din 2016 s-a desfășurat în Istanbul.

CEE Legal Matters este o publicație pentru și despre avocați. CEE Legal Matters prezintă știri, interviuri, analize, opinii și multe altele despre piața de legal din Europa Centrală și de Est. De asemenea, publicația organizează conferințe și mese rotunde, în scopul de a realiza rapoarte privind taxele, salariile și alte subiecte de interes pentru avocații din regiune. 

 

NNDKP