RRC

tvr-logo

musat

Georgiana Bădescu părăsește echipa Voicu & Filipescu

Autor: Legal Marketing
February 13, 2017
voicu-filipescu

Voicu & Filipescu anunță o redefinire a structurii de parteneriat la nivelul firmei și ieșirea din asociere a avocatei Georgiana Bădescu, după decizia acesteia de a face o schimbare profesională. Practicile grupului Voicu & Filipescu vor continua să fie coordonate activ de către partenerii fondatori Daniel Voicu, Mugur Filipescu – având totodată și rolul de managing partners, alături de partenerii Marta Popa, Roxana Neguțu, Dumitru Rusu, Florin Duțu, Raluca Mihai și Alex Tabacu.

Georgiana Bădescu a făcut parte din echipa Voicu & Filipescu din anul 2005, fiind promovată succesiv până la poziția de partener, în anul 2014. Este specializată în dreptul concurenței, fuziuni și achiziții, două dintre practicile puternice ale firmei.

„Georgiana este un foarte bun avocat. A fost un membru apreciat al echipei noastre și îi mulțumim pentru cei 12 ani petrecuți alături de noi. Îi respectăm decizia de a da un nou curs carierei sale profesionale și, cunoscând-o, avem toată încrederea că va reuși în ce și-a propus. Voicu & Filipescu este o firmă matură, cu nivele firești de mobilitate a avocaților de pe toate nivelele. Plecarea Georgianei nu va destabiliza în niciun fel proiectele în lucru ale clienților noștri, care vor continua să beneficieze de serviciile echipei noastre.”, a declarat Mugur Filipescu, unul dintre cei doi fondatori ai Voicu & Filipescu.

„Mă leagă de Voicu & Filipescu 12 ani de experiență profesională, dezvoltarea mea ca avocat, o serie de relații profesionale marcante pentru cariera mea, numeroși colegi, sute de proiecte în care clienții și firma mi-au acordat încredere. Toate acestea îmi dau încredere într-un nou început”, a declarat Georgiana Bădescu, precizând că anunțul privind noul său traiect va veni curând.

Înființată în anul 2001, Voicu & Filipescu este unul dintre jucătorii de top de pe piața serviciilor de avocatură de business, în jurul firmei de avocatură fiind dezvoltate în timp și societatea specializată de consultanță fiscală și contabilă Voicu & Filipeacu Tax Advisers SRL și societatea de practicieni în insolvență V.F. Insolvența SPRL. Grupul primește recunoașterea internațională și locală constantă de la organisme independente de cercetare a pieței specializate precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000, ILO etc.


Articole Recente

hotel
Alexandrion Grup, unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata romaneasca a ...
antreprenori1
Mult dezbatuta temă a onorariilor minimale a fost abordata frontal de UNBR, care ...