Gigantul media MX1 a ales BOC Tower pentru sediul din București. Global Vision a furnizat servicii de fit-out pentru 1250 mp de spații de birou

Gigantul media MX1, cu 16 birouri pe trei continente, a ales BOC Tower pentru sediul din București.

Între septembrie și decembrie 2018, echipa Global Vision a furnizat servicii de fit-out pentru 1.250 metri pătrați de spații de birou și, în același timp, a conceput designul și a construit o structură metalică pe acoperișul clădirii, gata să acomodeze toată infrastructura electrică necesară antenelor de transmisie și comunicație.

Fondată în 2004, compania Global Vision dezvoltă, proiectează, construiește și asigură managementul proiectelor imobiliare strategice pentru investitori privați și instituționali din România și CEE. De asemenea, compania deține un portofoliu propriu de proprietăți format din clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și parcuri industriale.

Cu o cifră de afaceri cumulată de 300 milioane de Euro, Global Vision se poziționează ca integrator pe piața de real estate, acoperind, prin cele trei divizii ale sale, întreg ciclul de viață al unei proprietăți: dezvoltare (250,000 mp), construcții și inginerie civilă (525,000 mp) și management de proprietăți (620,000 mp).

În 2018, compania s-a concentrat pe dezvoltarea unor proiecte industriale și logistice majore în România, Slovenia, Slovacia și Cehia, și a anunțat deschiderea unei sucursale americane care va oferi servicii de construcții, civil engineering și facility management.

 

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here