Global Vision a aniversat 15 ani de la înființare printr-un concert extraordinar la Ateneul Român

Global Vision, una dintre cele mai de succes companii din România, a aniversat 15 ani de la înființare printr-un concert extraordinar al tenorului Teodor Ilincăi la Ateneul Român. Prezentatorul evenimentului a fost îndrăgitul jurnalist cultural Marius Constantinescu.

Tenorul a concertat alături de orchestra Camerata Regală şi alte nume mari ale scenei clasice internaţionale: baritonul Şerban Vasile şi soprana Paula Iancic. Teodor Ilincăi a debutat la Opera Naţională din Bucureşti în 2006, urmând ca din 2009 să evolueze pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii: Londra, Hamburg, Munich, Berlin, Marseille, Paris, Viena, Tokyo, Madrid, Sydney şi multe altele.

Concertul a adus în faţa publicului arii nemuritoare şi pline de lirism din Puccini şi Verdi, cu interludii poetice din creaţia tenorului Teodor Ilincăi. Evenimentul a marcat şi lansarea celui de-al doilea volum de poezii şi aforisme a tenorului – Mozaic – volum ilustrat de celebrul artist Virgiliu Parghel.

Fondată în 2004, compania Global Vision dezvoltă, proiectează, construiește și asigură managementul proiectelor imobiliare strategice pentru investitori privați și instituționali din România și CEE. De asemenea, compania deține un portofoliu propriu de proprietăți format din clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și parcuri industriale.

Cu o cifră de afaceri cumulată de 300 milioane de Euro, Global Vision se poziționează ca integrator pe piața de real estate, acoperind, prin cele trei divizii ale sale, întreg ciclul de viață al unei proprietăți: dezvoltare (250,000 mp), construcții și inginerie civilă (525,000 mp) și management de proprietăți (620,000 mp).

În 2018, compania s-a concentrat pe dezvoltarea unor proiecte industriale și logistice majore în România, Slovenia, Slovacia și Cehia, și a anunțat deschiderea unei sucursale americane care va oferi servicii de construcții, civil engineering și facility management.

Proiectul fanion al companiei, care a primit si trofeul Strategic Project of The Year in cadrul Galei THE TIMES Legal Innovation 2018 este Black Sea Vision. Acesta reprezinta cel mai mare proiect de dezvoltare a unei regiuni economice din România & CEE si reprezintă materializarea unei viziuni, a unui pariu ambițios: acela de a repune Constanța pe harta marilor proiecte imobiliare.

Proiectul totalizează 1 milion de metri pătrați dezvoltați și va fi amplasat într-unul dintre marile hub-uri românești de resursă umană calificată și, în același timp, zona cu cel mai mare potențial de dezvoltare din punct de vedere al infrastructurii de transport disponibile.

Constanța este singurul oraș din România deservit de toate rutele moderne de transport: proximitatea portului este un argument implicit, la care se adaugă autostrada, căile ferate, aeroportul și proximitatea Dunării. În plus, este amplasată pe Coridorul IV Pan-european, ceea ce o plasează în grupul restrâns al celor mai dezirabile locații din Europa.

Black Sea Vision reprezintă primul proiect major de tip mixed-use, care atrage atenția marilor investitori printr-o abordare integrată asupra conceptului de supply-chain management, dezvoltată pe baza unei competențe organizaționale și a unei expertize verificate în timp.

Black Sea Vision în cifre:

  • O proprietate consolidată de 100 de hectare,
  • O componentă logistică de 43,5 hectare,
  • Una industrială de 13,1 hectare și
  • O zonă de retail, office și servicii de 18 hectare.

 

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here