Ijdelea Mihăilescu devine membru al alianţei internaţionale TAGLaw

Ijdelea Mihăilescu a anunţat că a devenit membru exclusiv în România al TAGLaw®, una dintre cele mai prestigioase alianţe internaţionale ale firmelor de avocatură  independente, divizie a TAG Alliances® .

“Suntem onoraţi de faptul că Ijdelea Mihăilescu e singura firmă membră TAGLaw în România, mai ales că clienţii nostri vor fi cei care vor beneficia de această asociere. Recunoscută de Chambers & Partners drept una dintre alianțele din elita mondială a avocaturii, TAGLaw ne va oferi sprijin și acces la resurse regionale și internaționale ce ne vor permite o îmbunătățire continuă a modului în care consiliem clienții,” a declarat Anca Mihăilescu, Partener al Ijdelea Mihăilescu.

“Ijdelea Mihăilescu este o firmă cu avocați și servicii excepționale și suntem încântați că au devenit membri ai TAGLaw. Sunt un adevărat atu pentru alianța noastră, datorită  calității serviciilor juridice și a reputației de care se bucură în România”, consideră Richard Attisha, Președinte  & CEO al TAGLaw și TAG Alliances.

***

Despre TAGLaw® și TAG Alliances®

Fondată în 1998, TAGLaw® alianță internatională care reunește unele dintre cele mai bune firme de avocatură independente din lume. TAG Alliances® are trei divizii: TAGLaw, TIAG® (grup internațional al firmelor de contabilitate) și TAG-SP®. Reunite, cele trei divizii oferă servicii juridice, de contabilitate, financiare și soluții strategice pentru afaceri în toată lumea prin cei aproape 17,000 de specialiști din 290 de firme membre, cu cca 700 de birouri în peste 105 țări.

Pentru mai multe informații despre TAGLaw, puteți vizita www.TAGLaw.com.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here