Intariri la Biris Goran. Firma coopteaza un fost avocat al Cosma si Asociatii si alti 2 avocati stagiari

Firma de avocatura Biris Goran si-a extins si consolidat echipa, prin adaugarea a trei noi membri: un avocat colaborator, fost coordonator de litigii la Cosma si Asociatii, si 2 avocati stagiari. Marirea echipei cu 3 avocati vizeaza satisfacerea cererii crescute din partea clientilor.

Mioara Grecu s-a alaturat echipei in septembrie 2013 in calitate de avocat colaborator in cadrul departamentului de litigii. Anterior, Mioara a coordonat departamentul de litigii din cadrul firmei Cosma si Asociatii. Mioara are experienta deosebita in toate tipurile de litigii comerciale: de la recuperarea datoriilor si conflicte de munca, la litigii contractuale sau care deriva din aspecte societare. In plus, Mioara are o experienta bogata in ceea ce priveste criminalitatea economica (white collar crime), reprezentand cu succes companii multinationale in actiuni impotriva angajatilor suspectati de comiterea unor infractiuni economice.

Monica Moisin si Radu Jianu s-au alaturat firmei in octombrie 2013 in calitate de avocati stagiari. Monica si Radu au absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in 2013 cu rezultate academice remarcabile si sunt admisi in Baroul Bucuresti. Monica urmeaza cursurile unui masterat in arbitraj international si va lucra in cadrul mai multor departamente, printre care corporate/M&A si real estate. Radu, care a fost anterior stagiar pe perioada verii in cadrul firmei, va lucra pentru departamentele de corporate/M&A, concurenta si taxe.

Mihai Nusca, coordonatorul departamentului de litigii in cadrul Biris Goran, declara: ”Suntem incantati de faptul ca Mioara s-a alaturat echipei noastre. Competentele ei in materia litigiilor comerciale se vor dovedi extrem de valoroase in numarul mare de dosare de care ne ocupam. In plus, data fiind experienta sa privind infractiunile economice (white collar crime) vom consolida aceasta specialitate si vom intampina cererea crescuta din partea clientilor nostri in vederea conformarii cu legislatia anticoruptie si a controlarii infractiunilor economice.

Victor Constantinescu, partener coordonator, adauga: ”Mioara reprezinta un mare atu. Monica si Radu sunt doi tineri inteligenti si muncitori – suntem nerabdatori nu doar sa ne ajute sa oferim asistenta clientilor nostri, ci si sa ii vedem cum se dezvolta si devin avocati de succes.

NNDKP