Ioana Dumitru, Managing Associate Popovici Nițu Stoica & Asociații, speaker la conferința HR Trends 2019: Noua lume a resurselor umane – Cum arată “noul” angajat şi relaţiile de ”muncă”

Ioana Dumitru, Managing Associate Popovici Nițu Stoica & Asociații, va reprezenta societatea la conferința HR Trends 2019: NOUA LUME A RESURSELOR UMANE – Cum arată “noul” angajat şi relaţiile de ”muncă” organizată de Ziarul Financiar. Evenimentul se va desfasura in data de 25 martie, incepand cu ora 09:00, Hotel Radisson Blu, Sala Atlas.

Ioana Dumitru are peste 10 ani de experienţă în acest domeniul dreptului muncii. Oferă asistenţă juridică în legătură cu toate tipurile de probleme din sfera dreptului muncii: negocieri colective, relaţii individuale de muncă incluzând concedieri individuale sau colective, detaşări transfrontaliere, transferuri de întreprindere sau soluţionarea amiabilă a conflictelor de muncă. De asemenea, este specializata si in domeniul fuziunilor & achiziţiilor şi aspectelor de reglementare în domeniul asigurărilor şi pensiilor private.

Este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu” si a obtinut si Licence en Droit in cadrul Universitatii din Orléans, Facultatea de Drept, Economie si Management. Formarea juridica include si Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma, LL.M. în Dreptul Internațional al Afacerilor din cadrul University of London.

Ioana Dumitru este membra a Baroului Bucuresti si a European Employment Lawyers Association.

 

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here