Jumătate din Magic Circle, implicată alaturi de Țuca Zbârcea & Asociații în cea mai mare tranzacție pe telekom în 2018

Tranzacția anului din domeniul telecom – achiziția operaţiunilor Liberty Global din Europa de către grupul britanic Vodafone a primit asistența juridică din partea unora dintre cele mai bine cotate societății de avocatură din lume – Slaughter and May și Freshfields Bruckhaus Deringer.

Tranzacția estimată la 18,4 miliarde de euro a presupus și achiziționarea brand-ului UPC din România, Ungaria și Republica Cehă.

Echipa Slaughter and May, care a asistat Vodafone, a fost compusă din corporate partners Roland Turnhill și Susannah Macknay, tax partner Steven Edge, finance partner Oliver Storey și employment partner Jonathan Fenn. Jane Edwarde și Duncan Blaikie au oferit consultanță pe real estate respectiv pe IP/IT iar Claire Jeffs și Kerry O’Connell pe aspecte ce țin de concurență.

Magic Circle-ul din această tranzacție a fost completat și de echipa din România a Țuca Zbârcea & Asociații care a asistat juridic Vodafone în tranzacția care a vizat România. Echipa a fost coordonată de Ștefan Damian, Deputy Managing Partner și Vlad Cercel, Partner.

De cealaltă parte, Liberty Global a fost asistată de Freshfields în echipa condusă de David Sonter și David Brooks (Partners). Consultanța juridică în materie de practici anticoncurențiale a fost oferită de Sascha Schubert, Peter Clements a oferit asistență în materie de taxe iar Jochen Ellrott a consiliat în privința practicilor corporative germane

Latham & Watkins a oferit consultanță Libery Global în aspecte antitrust din Germania iar Ropes & Gray a consolidat zona financiară a tranzacție prin echipa condusă de Jane Rogers. CMS a oferit consultanță în privința particularităților juridice din Ungaria și Cehia iar Shearman & Sterling au avut ca focus aspectele legale care au ținut de legislația americană

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here