Kinstellar a oferit asistență juridică într-o tranzacție complexă din domeniul real-estate care a vizat achiziția a trei clădiri de birouri de Lion’s Head Investments

Kinstellar a asistat Lion’s Head Investments în tranzacția care a presupus achiziția a trei clădiri importante de birouri: două în Sofia (Polygraphia Office Centre și Megapar) și una în România (Oregon Park). Toate cele trei tranzactii au fost finalizate in 2018.

Lion’s Head este un investitor imobiliar rezultat din din asocierea de tip joint-venture dintre fondul de investiții sud-african Old Mutual Property și AG Capital, grup de invesții  cu operațiuni în sud-estul Europei, avand sediul la Sofia.

Achiziționarea Megapark este cea mai mare tranzacție de real-estate din Bulgaria de la criza economică din 2008.

Kinstellar a acordat asistență juridică în toate aspectele tranzacției, inclusiv în crearea platformei de joint venture, due diligence imobiliar, aspecte ce tin de reglementari, redactarea, negocierea și executarea tuturor documentelor de tranzacție, precum și toate aspectele conexe. Tranzacțiile au avut nevoie de resurse și expertiză transfrontaliere.

Suntem incantati pentru clientul nostru, dupa atat de multe luni de munca grea si de colaborare atat cu echipele Old Mutual cat si cu AGC. Sperăm că acest lucru este doar începutul și că investițiile în Europa Centrală și de Est vor continua„, a declarat Victor Constantinescu, Partner.

Echipa de avocati a fost coordonata de Victor Constantinescu, Partner. Echipa din Bulgaria a fost formata din Antonia Mavrova (Counsel), Nina Tsifudina (Managing Associate), Svilen Issaev (Counsel), Vanya Evtimova (Associate), Stiliyana Ivanova (Associate), Mladen Minev (Managing Associate), Kristina Lyubenova (Associate), Dessislava Fessenko (Of Counsel) si Kamen Chanov (Junior Associate). Avocatii din Romania care au contribuit in aceasta tranzactie au fost Zsuzsa Csiki (Counsel), Alexandru Mocanescu (Managing Associate) si Andreea Grigorie (Associate).

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here