KPMG își va lansa serviciul de consultanță juridică din Marea Britanie

KPMG a anuntat ca va lansa un serviciu de consultanță juridică în Marea Britanie. Serviciul, care este deja furnizat de KPMG în Australia, Germania și Elveția, îi va ajuta pe avocații și firmele de avocatură să-și adapteze echipele pentru a răspunde cerințelor pieței legale moderne.

Acesta va oferi consultanță cu privire la domenii precum obiectivele de afaceri, legal tech,  automatizarea proceselor, managementul riscurilor, managementul documentelor, respectarea reglementărilor etc.

Echipa va fi alcătuită din foști consilieri generali, project managers in domeniul juridic, business process engineers și experti in legal tech, informează Legal Week.

Jurg Birri, șeful departamentului juridic global al KPMG, a declarat că departamentele juridice interne și firmele de avocați se confruntă cu schimbări de reglementare și presiuni asupra costurilor, dar directorii au conștientizat că „optimizarea performanței prin utilizarea tehnologiei și a măsurătorilor suplimentare” pot crește performanța și adauga ” valoare pentru business „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here