LegalMarketing va transmite maine noapte in direct firma castigatoare a „Romanian Law Firm of the Year” la Gala Chambers Europe 2016

Maine, putin dupa miezul noptii, LegalMarketing va anunta in direct si in exclusivitate pentru Romania care este firma castigatoare a unuia dintre cele mai ravnite premii din avocatura romaneasca. Ceremonia de decernare a Chambers Europe Awards din acest an va avea loc la Grosvenor House (JW Marriott) in Londra, in apropiere de 41 Parker Street, unde se afla sediul Chambers & Partners din capitala Marii Britanii.

Cinci firme romanesti se afla pe lista scurta din care se va alege castigatoarea. Acestea sunt Ţuca Zbârcea & Asociaţii, Nestor Diculescu Kingston Petersen, Peli Filip, Popovici Nitu Stoica & Asociatii si Schoenherr si Asociatii.

Ca de fiecare data in ultimii trei ani, LegalMarketing este una dintre putinele companii de comunicare in avocatura invitate la ceremonie si singura din Romania. Anul trecut, LegalMarketing a fost sponsorul intregii Gale si am avut cinstea sa decernam premiul firmei castigatoare, Peli Filip.

In acest an, pe lista scurta se afla foste castigatoare ale trofeului, dar si companii care spera sa isi graveze numele pentru prima oara pe una dintre cele mai ravnite distinctii din avocatura europeana.

Ramaneti pe LegalMarketing in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 1:00 pentru aflarea castigatoarei si o declaratie la cald a reprezentantului care va ridica trofeul pentru Romania de la Grosvenor House. Relatia de parteneriat dintre LegalMarketing si Chambers & Partners continua, dupa cele doua Gale la care portalul de stiri a invitat speakeri de prestigiu din managementul Chambers de la Londra (Joanna Thomas, Georgia Brooks, Matthew James, Ignacio Abella), in acest an colaborarea dintre cele doua entitati media va trece la un alt nivel, cu implicare editoriala din partea companiei engleze intr-un proiect comun, adresat pietei de avocatura din Romania ca parte a unui hub regional (Europa Centrala si de Est).

Vom reveni cu detalii dupa Gala Chambers de maine seara, prin prezentarea echipei si a vehiculelor media care vor face posibil acest agregator de continut.

 

NNDKP