Mihaela Ion, Partener Popovici Nițu Stoica & Asociații, lector la PRIACompetition Cluj-Napoca, 16 mai

Mihaela Ion, Partener în cadrul Popovici Nițu Stoica & Asociații va reprezenta societatea de avocatură, în calitate de lector, la evenimentul PRIACompetition organizat la Cluj Napoca.

PRIAevents împreună cu Consiliul Concurenței a organizat mai multe ediții ale PRIA Competition Conference la București dezbătând temele importante pe care trebuie să le știe companiile pentru a se pastra un mediu concurențial sănătos.

În data de 16 mai se desfasoara la Cluj-Napoca conferința PRIA Competition – eveniment care va reuni toate sectoarele economiei direct interesate din Cluj –  IT, industrie, sănătate și farmaceutice, financiar – bancar, asigurări, retail, energie, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, servicii și nu numai.

În cadrul conferinței PRIA Competition participantii vor afla noutăți legislative în ceea ce privește concurența si vor beneficia de analize la un nivel înalt și de studii de caz.

Mihaela Ion a devenit Avocat Asociat în cadrul Grupului de Practică de Concurență & Antitrust, având peste 13 ani de experiență alături de PNSA. Mihaela este licențiată în drept (Universitatea Lucian Blaga din Sibiu) și a absolvit trei mastere în Drept european și internațional de afaceri, concurență și reglementare (Freie Universität Berlin), în Cultura Concurenței (Academia de Studii Economice Bucureşti) și în Relații internaționale și integrarea europeană (Institutul Diplomatic Român). De asemenea, Mihaela este doctorand în Dreptul comerțului internațional la Academia de Studii Economice Bucureşti, Institutul de Studii Doctorale.

Mihaela are experiență semnificativă în concurență și antitrust (inclusiv în proceduri litigioase şi implementare a programelor de conformare cu regulile de concurenţă), proceduri de notificare a fuziunilor şi achiziţiilor, proiecte de ajutor de stat, concurență neloială şi dreptul consumatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here