NNDKP alături de Rompetrol Downstream împotriva unei acțiuni în pretenții de peste 62 de milioane de lei

NNDKP a reprezentat cu succes Rompetrol Downstream Srl (Rompetrol) împotriva pretențiilor de peste 62 de milioane de lei formulate de fosta Regie Autonomă de Transport București (RATB), în calitate de achizitor, care a invocat o executare necorespunzătoare a obligațiilor contractuale.

Echipa NNDKP care a asigurat asistența juridică și reprezentarea Rompetrol a fost formată din Peggy Șuică-Neagu, Partener în practica de Litigii, alături de Adriana Gaspar, Partener Senior și unul dintre coordonatorii practicii de Achiziții Publice/PPP.

„Suntem încântați că am fost alături de Rompetrol într-un dosar de o asemenea anvergură. Acest caz este un alt exemplu care demonstrează că NNDKP dispune de specialiști cu experiențe și abilități tehnice care pot susține în mod eficient interesele clienților în fața instanțelor de judecată în problematici dintre cele mai complexe”, a declarat Peggy Șuică-Neagu, Partener.

Acest caz a fost cu adevărat o încercare a limitelor din toate punctele de vedere și am dovedit, încă o dată, că NNDKP poate păstra o cauză departe de cărări bătute greșit și drumuri înfundate. Un câștig profesional și uman uriaș a fost colaborarea – excepțională ca valoare a ideilor, efort, eficiență – pe care ne-a oferit-o echipa Rompetrol pentru structurarea, susținerea și câștigarea acestei cauze”, a adăugat Adriana Gaspar, Partener Senior.

Practica de Litigii a NNDKP coordonată de Ana Diculescu-Șova este recunoscută independent drept o forță în domeniul soluționării disputelor, inclusiv prin clasarea pe primul loc de ghiduri internaționale de renume precum Chambers and Partners (ediția europeană) începând cu anul 2007, și de The European Legal 500 începând cu anul 2002. Cu 10 Parteneri care coordonează o echipă de peste 50 de avocați litigatori prezenți în București și în cele trei birouri regionale (Timișoara, Cluj-Napoca și Brașov), NNDKP dispune de resursele necesare pentru a gestiona cazuri complexe, care se pot derula de-a lungul a mai mulți ani, și, în același timp, propune strategii durabile pentru a reduce potențiale riscuri viitoare.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here