NNDKP la Marketing in Gambling Forum, ediția a 3-a

Cea de a treia ediție a Marketing in Gambling Forum, singurul eveniment de acest gen din Europa Centrală și de Est  se va desfășura în data de 6 noiembrie la București la Sala de Conferințe a Premier Palace SPA Hotel 5* din Bulevardul Ghencea nr. 134, sector 6, București.

Printre subiectele abordate se numără Marketarea Jocului Responsabil fără a speria clienții, La zi in marketingul european, Modificări si interpretări ale legislației din România sau Povești de succes.

Cosmina Simion, Partener și unul dintre coordonatorii practicii de Jocuri de Noroc este keynote speaker în cadrul panelului ”Marketing în Legislație și Joc Responsabil”.

Cosmina Simion s-a alăturat NNDKP în anul 2015. De-a lungul celor 19 ani de activitate profesională, Cosmina a coordonat activitatea practicii Intellectual Property & Technology a biroului local al unei firme internaționale de avocatură. Anterior a gestionat activitatea la nivel regional a departamentului juridic al Central European Media Enterprises (CME).

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here