NNDKP prezentă la cea mai importantă conferință dedicată protecției datelor

NNDKP va fi reprezentată la cea mai importantă conferință dedicată protecției datelor – IAPP Data Protection Conference 2019 – de Roxana Ionescu, Partner, Head of Data Protection și Iurie Cojocaru, Managing Associate. Evenimentul se va desășura la Londra, în perioada 12-14 martie.

Cei doi avocați vor aborda teme din sfera domeniului de protecție a datelor și vor discuta despre provocările acestui domeniu.

Roxana Ionescu este recunoscuta si apreciata de clienti pentru expertiza in doua domenii inovatoare de drept – dreptul mediului si protectia datelor.  In domeniul protectiei datelor, Roxana consiliaza clientii in redactarea si implementarea procedurilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal, contractelor de transfer de date, formularelor de informare a persoanelor privind prelucrarea datelor lor si a notificarilor catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si sustine sesiuni de training pentru echipele de marketing, vanzari si resurse umane ale clientilor.

Roxana este licentiata a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti si absolventa a cursurilor postuniversitare de Integrare Europeana la Centrul de Studii Euro-Atlantice al aceleiasi universitati. A urmat, de asemenea, mai multe cursuri de pregatire organizate de Institutul Lex Mundi si Academy of European Law, iar in 2010 a finalizat un masterat in dreptul mediului in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii De Montfort, Leicester (Marea Britanie). Roxana este autoarea a numeroase articole in publicatii romanesti si straine de specialitate (Dataguidance, PLC Cross Border Handbooks, Romanian Business Digest, Invest Romania).

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here