NNDKP reprezentată la Expo Real Munchen 2018

Avocata Ioana Niculeasa, Partner si head of NNDKP‘s Real Estate va reprezenta societatea de avocatura la Expo Real Munchen 2018.

Munchen-ul nu este cunoscut doar pentru al său Oktoberfest ci și pentru celebrul Târg Exporeal. Exporeal Munchen este cel mai mare târg internațional de Real Estate și Investiții si se va desfasura in perioada 8-10 octombrie.

Este un important eveniment de networking pentru proiecte interdisciplinare și internaționale, investiții si finanțare, care oferă o platforma de rețele internaționale pentru piețele din Europa, prin Rusia, Orientul Mijlociu si SUA.

Ioana Niculeasa  fost implicata in unele din cele mai mari tranzactii imobiliare care au avut loc pe piata locală in ultimii ani, printre care vanzarea complexului de birouri Floreasca Business Park catre NEPI, dar si cel mai semnificativ proiect de pe piata de profil, asistarea Deutsche Bank Group in achiziţia proiectului Upground. In anul 2012 Ioana Niculeasa a coordonat vanzarea complexului de birouri City Business Centre din Timisoara de catre antreprenorul Ovidiu Sandor, precum si intrarea pe piata a grupului De’Longhi, prin achizitia fabricii Nokia de la Jucu.

Ioana Niculeasa conduce, de 11 ani, departamentul de real estate al societăţii Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP). Conform Chambers Europe (unul din cele mai prestigioase ghiduri juridice internaţionale care realizează anual clasamente ale caselor de avocatură din toate jurisdicţiile importante din lume), Ioana este apreciată în industrie pentru modul cu care găseşte soluţii în negocierile la care participă.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here