ONV LAW găzduiește Întâlnirea Regională EMEA 2017 a Interlaw

ONV LAW, firma de avocatură clasată drept „Elită Globală” de către Chambers & Parteners, a găzduit întâlnirea regională EMEA 2017 la București, în perioada 8-11 iunie, se arată într-un comunicat de presă publicat pe site-ul ONV LAW.

Tema întâlnirii de anul acesta s-a intitulat “Looking Inward, Thinking Forward” (n.r.„Privind în interior, gândind spre viitor”). De-a lungul celor patru zile, participanții au împărțit și dezbătut provocările generației Milenarilor și ale leadershipului. Echipele de lucru au avut ocazia să împărtășească experiențele acumulate de reprezentanții fiecărei regiuni în parte și să-și îmbunătățească abilitățile profesionale, în arii de practică precum: Fuziuni & Achiziții, Arbitraj și ADR, Dreptul Muncii, IP / IT, Taxe, Concurență și Distribuție, Proprietate Imobilară, Finanțe-Bănci și Insolvență.

La întâlnire au participat 8o de avocați din peste 40 de firme de avocatură. Dintre aceștia, au luat cuvântul speakeri precum Cristian Nacu, Senior Adviser și fost partener al Enterprise Investors, care a vorbit despre piața de fuziuni și achiziții din România, Dan Vișoiu, secretar general al Curții Internaționale de Arbitraj București, care a discutat despre regulile de arbitraj. Acestora li s-au alăturat Ioan Iacob, Managing Partner Qualitance și Dan Cautis, vicepreședinte asociat la Universitatea Georgetown, care au vorbit despre „Digitalizarea la locul de muncă”, viitorul tehnologiei și ce înseamnă acest fenomen pentru industria serviciilor profesionale.

„Evenimentul EMEA Interlaw 2017 în București a fost o experiență interesantă pentru ONV LAW. A fost exemplul perfect al lucrului în echipă și al prieteniei, arătând încă o dată că puterea Interlaw stă nu numai în abilitățle profesionale și reputația fiecărui membru, ci și în cantitatea enormă de energie investită de fiecare în parte. Acest lucru a devenit o marcă ce distinge organizația noastră la nivel global, din care ne bucurăm că facem parte„, a declarat Mihai Voicu, partener ONV LAW.

EMEA Interlaw 2017 a găzduit și prima întâlnire în domeniul Achizițiilor Publice, prezidată de Alina Bilan, partener ONV LAW. Echipa avocatele ONV LAW (Women Lawyers of Interlaw), condusă de Diana Voicu, au analizat situația femeilor în mediul juridic și de afaceri din România.

Provocările generației Milenarilor și ale leadershipului au fost dezbătute de Mike Mister de la Møller PSF Group, Churchill College, Universitatea din Cambridge și Maria de Freitas de la Fundația pentru Studii Progresiste Europene.

Despre ONV LAW

Interlaw este una dintre cele mai importante firme de avocatură independente din lume și este cotată de către Chambers & Partners drept „Elită Globală”. Cu o echipă de 7.000 de avocați în peste 140 de orașe, Interlaw se mândrește cu capacitatea de a mobiliza avocați în beneficiul clienților din întreaga lume.  

ONV LAW este membru al Interlaw din 2014 și este singura firmă de avocatură din România a Interlaw.

ONV LAW este o prezență constantă și activă în domeniul juridic din ultimii 15 ani. Fondată în anul 2000, societatea de avocatură s-a extins în mod constant, și acordă consultanță juridică de afaceri și reprezintă în instanță mai mult de 300 de clienți din România și internaționali, într-o gamă largă de domenii juridice, precum achiziții publice și concesiuni, dreptul aviației și infrastructură aeroportuară, dreptul societar, dreptul muncii, dreptul concurenței, dreptul mediului precum și dreptul digital.

NNDKP