Popovici Nițu Stoica & Asociații a asistat DB Schenker în recentul proces de fuziune

Companiile DB Schenker Global Service Europe S.R.L. şi DB Schenker Global Business Services S.R.L., care asigură suportul operaţional internaţional pentru DB Schenker, Arriva şi DB Cargo, parte din grupul DB, au fuzionat şi devenit oficial DB Schenker GBS Bucharest S.R.L. Noua entitate are peste 1.100 de angajaţi.

Popovici Nițu Stoica & Asociații a asistat DB Schenker pe toată durata procesului de fuziune. Echipa de avocați a fost condusă de Bogdan C Stoica, Deputy Managing Partner împreună cu Irina Ivanciu, Managing Associate. Echipa extinsă a fost formată din Ioana Dumitru, Managing Associate, Ioana Avram și Bianca Țărăscu, Associates. Consultanța în materie fiscală a fost asigurată de Mihaela Pohaci, Partner PNSA Tax SRL.

„Considerăm acest lucru o piatră de hotar importantă pentru compania noastră, asigurând fluxuri de lucru mai eficiente şi o comunicare mai transparentă la nivelul întregii organizaţii. Credem că această fuziune ne va ajuta să creştem mai rapid şi vom putea astfel să mutăm mai multe operaţiuni ale grupului DB la Bucureşti „, a declarat Preslav Pavlov, managing director al DB Schenker GBS Bucureşti.

Gigantul german DB Schenker a deschis primul centru de servicii la Bucureşti în 2014 prin compania DB Schenker Global Service Europe. În 2015, a fost înfiinţată compania DB Schenker Global Business Services. Cele două oferă servicii suport pentru departamente din companiile din grupul DB precum finanţe şi contabilitate, suport pentru vânzări, managementul creanţelor, servicii HR, operaţiuni de asistenţă logistică, master data management.

DB Schenker este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii logistice la nivel mondial, care oferă servicii de transport terestru, transportul aerian şi maritim la nivel mondial, logistică contractuală şi managementul lanţului de aprovizionare. Cu peste 72.000 de angajaţi la nivel mondial, în peste 2.000 de locaţii, DB Schenker este unul dintre cei mai mari angajatori din industria logistică.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here