Prima declarație a avocatului lui Cristiano Ronaldo în scandalul sexual în care este implicat starul portughez

Peter S. Christiansen, unul dintre avocații lui Cristiano Ronaldo, a oferit o reacție amănunțită în ce privește scandalul sexual în care e implicat starul portughez.

Peter S. Christiansen, șeful casei de avocatură Christiansen din Las Vegas, confirmă existența unei înțelegeri prealabile între cele două persoane implicate, dar afirmă că motivul acordului ar fi fost unul cu totul altul: prin plata banilor, Ronaldo a vrut ca numele său să nu mai apară în presa de scandal. 

De asemenea, Christiansen susține că facsimilurile publicate de jurnaliștii nemți de la  Der Spiegel ar fi fost falsificate!

„Ca să nu existe îndoieli, Cristiano Ronaldo neagă vehement toate acuzațiile, iar documentele care ar conține declarațiile domnului Ronaldo, apărute în mass-media, sunt invenții pure.

În 2015, zeci de entități din diferite părți ale Europei au fost atacate, iar datele lor electronice au fost furate de un infractor. Acest hacker a vrut să vândă aceste informații, iar mass-media a publicat iresponsabil anumite documente, care au fost ulterior modificate sau complet refăcute.

Cristiano Ronaldo nu neagă faptul că a acceptat să încheie un acord, dar motivele care l-au determinat să facă asta sunt false. Nu și-a recunoscut vinovăția. A fost sfătuit să facă asta pentru a pune capăt acuzațiilor scandaloase. A făcut-o pentru a nu-i afecta reputația construită prin muncă grea”, se arată în comunicatul emis de  Peter Christiansen.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here