Proiect logistic uriaș în Chitila dezvoltat de Global Vision împreună cu Globalworth: suprafață de peste 77.000 mp. Lansarea brandului Global Logistics

Global Vision, câștigătoarea trofeului Most Strategic Project în cadrul Galei THE TIMES | Legal Innovation 2018, împreună cu Globalworth, liderul pieței de birouri în România și Polonia, dezvoltă un nou proiect logistic în Chitila, cu o suprafață de peste 77.000 mp.
Proiectul marchează o investitie de 35,5 milioane de euro, dar și lansarea brandului Global Logistics, o nouă platformă care va îngloba toate proiectele industriale și logistice.

Proiectul confirmă sustenabilitatea viziunii Global Vision de a dezvolta proiecte industriale și logistice integrate, în imediata apropiere a marilor centre de resurse umane și a rețelelor majore de transport și infrastructură. 

„Intenția noastră este să ne consolidăm această competență unică de a dezvolta și administra, într-o manieră consultativă și eficientă, proiecte mixte și ambițioase dedicate companiilor cu viziune și aspirații transfrontaliere.” declară reprezentanții Global Vision

Fondată în 2004, compania Global Vision dezvoltă, proiectează, construiește și asigură managementul proiectelor imobiliare strategice pentru investitori privați și instituționali din România și CEE. De asemenea, compania deține un portofoliu propriu de proprietăți format din clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și parcuri industriale.

Cu o cifră de afaceri cumulată de 300 milioane de Euro, Global Vision se poziționează ca integrator pe piața de real estate, acoperind, prin cele trei divizii ale sale, întreg ciclul de viață al unei proprietăți: dezvoltare (250,000 mp), construcții și inginerie civilă (525,000 mp) și management de proprietăți (620,000 mp).

În 2018, compania s-a concentrat pe dezvoltarea unor proiecte industriale și logistice majore în România, Slovenia, Slovacia și Cehia, și a anunțat deschiderea unei sucursale americane care va oferi servicii de construcții, civil engineering și facility management.

Vezi și: Gigantul media MX1 a ales BOC Tower pentru sediul din București. Global Vision a furnizat servicii de fit-out pentru 1250 mp de spații de birou

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here