RTPR Allen & Overy a asistat Prime Kapital în vânzarea a nouă centre comerciale către MAS Real Estate

RTPR Allen & Overy a oferit asistența Prime Kapital în legatura cu vânzarea unui portofoliu de real estate catre MAS Real Estate pentru un preț de 112,97 milioane de euro. Portofoliul cuprinde noua centre comerciale cu o suprafața totala de 67.959 mp care sunt situate in întreaga țara: Roman, Baia Mare, Slobozia, Focșani, Râmnicu Sarat, Târgu Secuiesc, Fagaraș, Gheorgheni, Sebeș.

O echipa mixta de avocați specializați în proiecte de M&A și finanțari au acordat asistența Prime Kapital în aceasta tranzacție și i-a inclus pe Mihai Ristici (Partner), Andrei Mihul (Managing Associate), Marina Giurgica (Junior Associate) – în legatura cu aspecte ce tin de M&A, Alexandru Retevoescu (Partner), Andreea Burtoiu (Counsel) și Lia Ilie (Junior Associate) – în legatura cu aspecte de finanțare, cu suport din partea altor departamente cum ar fi real estate sau corporate.

Suntem încântați ca am avut înca o colaborare excelenta cu RTPR Allen & Overy și abia așteptam sa o continuam în viitor. Asocierea eficienta dintre abilitațile lor juridice de prima clasa și înțelegerea comerciala a proiectului, combinata cu flexibilitatea lor și devotamentul total fața de proiect au fost esențiale pentru ca aceasta tranzacție sa se realizeze într-un interval de timp provocator și le apreciem foarte mult.”, a declarat Dewald Joubert, Partner la Prime Kapital.

Suntem recunoscatori pentru ocazia de a fi parte din aceasta tranzacție de succes, probabil cea mai mare tranzacție de real estate a începutului de an. Când ai de partea ta o echipa extrem de experimentata și profesionista cum este echipa Prime Kapital, munca ta devine mult mai placuta și totodata ușoara. Mulțumim Dewald, Adrian, Cristina și întregii echipe Prime Kapital pentru suportul acordat!”, a declarat Andrei Mihul, Managing Associate RTPR Allen & Overy.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here