RTPR Allen & Overy, premiul CEE Legal Matters pentru tranzacția anului 2017 în România

RTPR Allen & Overy câștigă premiul pentru Tranzacția anului 2017 în România în cadrul galei organizate de către CEE Legal Matters.

În cadrul primei ediții a premiilor CEE Deal of the Year Awards organizate la Praga de către publicația CEE Legal Matters, RTPR Allen & Overy a fost premiată pentru „Tranzacția anului 2017 în România” pentru asistența acordată acționarilor A&D Pharma, cel mai mare grup din industria farmaceutică din România, care activează în domeniul distribuţiei, serviciilor de vânzare şi marketing şi a vânzării cu amănuntul a produselor farmaceutice și deține operațiuni în Europa Centrală și de Est, în legătură cu vânzarea întregului grup către Dr Max, lanțul de farmacii deținut de Penta Investments.

Finaliștii au fost selectați de către un panel de avocați din fiecare jurisdicție, iar câștigătorii au fost desemnați în urma unui evaluării tranzacțiilor selectate de către un al doilea grup de experți din mai multe țări din Europa Centrală și de Est, criteriile de evaluare care au prevalat fiind complexitatea tranzacției, semnificația pentru piața locală (și regională) și inovația. Premiile au fost anunțate în cadrul Galei anuale CEE Legal Matters care a avut loc la Praga pe data de 7 iunie.

Suntem onorați să primim acest premiu, o recunoaștere a unei tranzacții de succes și a valorii unei echipe de avocați experimentați și dedicați. Acest premiu este o mărturie a unui an excepțional pentru practica noastră de M&A, în care am asistat clienți în numeroase tranzacții importante.”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner la RTPR Allen & Overy.

Într-o reală măsură, abilitatea de a face ca aceste tranzacții importante să se realizeze cere o combinație unică de îndemânare, pasiune, pregătire și dedicare pe care cei mai buni avocați din regiune le aduc zi de zi în munca lor.”, a declarat David Stuckey, redactor șef la CEE Legal Matters

Echipa RTPR Allen & Overy care a asistat A&D Pharma în acest proiect i-a inclus pe Costin Tărăcilă (Managing Partner), Alina Stăvaru (Counsel), Roxana Ionescu (Counsel), Andreea Burtoiu (Counsel), Andrei Mihul (Managing Associate), Andreea Chiriac (Associate), Mihnea Radu (Junior Associate), Lia Ilie (Junior Associate), precum și echipe de avocați din birourile Allen & Overy din Amsterdam, Praga și Milano.

RTPR Allen & Overy are una dintre cele mai bune echipe de Corporate/M&A din România care de-a lungul timpul a fost implicată în cele mai interesante tranzacții de pe piață. Cele mai prestigioase ghiduri juridice internaționale Legal 500, Chambers și IFLR1000 clasează practica de fuziuni și achiziții pe primul palier, recunoscând valoarea avocaților noștri care sunt apreciați atât de clienți cât și de competitori și sunt considerați lideri de piață în domeniu.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here