SCA Pavel, Margarit și Asociații în topurile Legal 500

Societatea de avocatură locală Pavel, Mărgărit și Asociații se situează pe primele poziții în topul societăților de profil din România, potrivit clasamentelor realizate de cea mai prestigioasă publicație de specialitate din lume, Legal 500, cu sediul în Londra. Recunoscută drept „Leading firm”, în ediția Legal 500 pentru 2018, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a fost plasată pe primele locuri în ariile de practică Restructuring & Insolvency, Corporate, Commercial and M&A, precum și în aria de practică Real Estate and Construction, repetând astfel performanța de anul trecut.

Locul 2 în România, în aria de practică Restructuring & Insolvency

Având o experiență vastă în domeniul restructurărilor de firme și în domeniul insolvenței, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a fost poziționată de Legal 500 pe locul 2 în România în aria de practică Restructuring & Insolvency, alături de alte societăți de avocatură din România. Astfel, pe aceeași poziție regăsim societăți de avocatură precum Mușat și Asociații, Clifford Chance Badea, Schoenherr și Asociații SCA, Wolf Theiss, Zamfirescu Racoți & Partners.
Punctând această performanță, Legal 500 notează: „Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații se bucură de un background legal și tehnic foarte bine fundamentat în această arie de practică, iar modalitatea în care analizează cazurile este excelentă. Societatea de avocatură a furnizat soluții ingenioase în spețe de insolvență din domeniul industrial, iar Avocatul Coordonator Cătălin-Radu Pavel are o atitudine de lider, cazurile câștigate vorbind de la sine.”

Locul 4 în România, în aria de practică Real Estate and Construction

În ultimul an, societatea de avocatură a asigurat servicii de asistență și reprezentare unor dezvoltatori imobiliari de prestigiu din România, din stadiul de due diligence pentru cumpărarea terenului și alegerea antreprenorului general, până la gestionarea tuturor litigiilor, cu firmele de construcții, cât și cu promitenții cumpărători, redactarea regulamentului de ordine interioară a condominiumului și înființarea asociației de proprietari. De asemenea, societatea de avocatură a asigurat asistență juridică de specialitate în cadrul unor tranzacții imobiliare de valoare mare. Expertiza de top în domeniul imobiliar a societății de avocați a condus la clasarea acesteia pe poziția a patra în România, în aria de practică Real Estate and Construction. Pe aceeași poziție în clasamentul prestigioasei publicații s-au situat firme precum Clifford Chance Badea, Dragne & Asociații, Stoica și Asociații, Zamfirescu, Racoți & Partners. Punctând prezența societății de avocatură în acest clasament, Legal 500 notează: „Echipa Pavel, Mărgărit și Asociații dă dovadă de profesionalism, dedicare și promptitudine, având o amplă experiență în chestiuni juridice din domeniul imobiliare și construcții în România. Avocatul Coordonator Cătălin-Radu Pavel a asigurat consultanță strategică de excepție”.

Locul 5 în Romania, în aria de practică Commercial, Corporate and M&A

În rândul clienților Pavel, Mărgărit și Asociații se regăsesc unii dintre cei mai mari jucători din diverse domenii economice, cum ar fi minieritul, industria manufacturieră, industria grea, telekom, IT, fonduri de investiții, precum și mari retaileri și unici distribuitori ai unor branduri prestigioase. Atât în anul 2017, cât și în anul 2018, societatea de avocatură a oferit acestor clienți asistență și reprezentare în cele mai mari tranzacții derulate, ceea ce i-a permis poziționarea pe locul 5 în România în aria de practică Corporate, Commercial and M&A, în clasamentele Legal500, alături de societăți de avocatură precum Dragne & Asociații SCA și Zamfirescu Racoți & Partners. „Avocații Pavel, Mărgărit și Asociații sunt foarte atenți la detalii. Echipa gestionează tranzacții comerciale, fuziuni și tranzacții între asociații. Avocatul Coordonator Cătălin – Radu Pavel oferă soluții inovatoare”, notează Legal500 la această arie de practică.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a clasat pentru al doilea an la rând în fruntea celor mai prestigioase societăți de avocatură din lume, potrivit topurilor publicate de Legal 500. Aceste clasamente sunt realizate anual, de mai bine de 30 de ani, în peste 100 de jurisdicții din întreaga lume. Ierarhizarea se face pe baza cazurilor gestionate de societățile de avocatură în fiecare an, a interviurilor realizate cu managerii societăților de avocatură, dar și a feedback-ului primit din partea clienților. Peste 300.000 de clienți ai societăților de avocatură sunt intervievați, anual, de Legal 500, în acest sens.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here