Seyfarth Shaw, compania de avocatură din care face parte potențialul Ambasador al SUA în România

Seyfarth Shaw a fost fondată de avocații Henry E. Seyfarth, Lee C. Shaw și Owen Fairweather în data de 1 februarie 1945, având birouri la etajul 13 al Clădirii Continental Bank din Chicago. Atunci când a fost lansată, compania avea ca focus plasarea forței de muncă însă fondatorii au avut întotdeauna o viziune mare pentru firmă. Cuvintele lui Lee Shaw sunt cunoscute de toți avocații din companie: „Din prima zi am avut ca scop și obiectiv extinderea ariilor de practică.” De atunci, Seyfarth s-a transformat într-o firmă cu servicii complete având peste 850 de avocați pe tot globul.

Compania de avocatură are 10 birouri pe teritoriul SUA și 4 birouri internționale în Londra, Australia, Hong Kong, Shanghai.

Biroul din New York, din care face parte și avocatul Adrian Zuckerman, posibil viitor ambasador al SUA în România, este condus de avocații Lorie E Almon, co-managing partner și John P Napoli, co-managing partner.

Seyfarth Shaw și-a deschis biroul din New York în 1979, având șapte avocați. Astăzi, în New York, există peste 100 de avocați care lucrează cu clienți în întreaga regiune tri-stat. Amplasat în clădirea New York Times, acesta dispune de un centru de conferințe de ultimă generație.

Biroul din New York este activ și în furnizarea serviciilor pro bono, în proiecte civice fiind chiar premiat de două ori, în trei ani, cu Premiul Pro Bono Office of the Year Award.

Proiectul caritabil fanion al companiei este Jumpstart. Demarat în 1993 cu 15 studenți care lucrau cu 15 preșcolari, Jumpstart este, acum, lider național în educația timpurie a copiilor, implicând 20.000 de studenți și voluntari comunitari care deservesc 90.000 de copii la nivel național.

Deschis în anul 2011, biroul din Londra este condus de avocatul Peter L Talibart și are ca focus clientii din Europa și Orientul Mijlociu.

Avocații care formează echipa din Londra au experiență în asistarea companiilor cu proiecte complexe în materie de ocupare a forței de muncă. Serviciile oferite se concentrează pe proiecte de conformitate globală; aspectele legate de ocuparea forței de muncă înurma fuziunilor și achizițiilor internaționale; restructurarea forței de muncă la nivel internațional; externalizări internaționale; elaborarea, revizuirea și punerea în aplicare a documentelor contractuale de muncă, cum ar fi scrisori de ofertă, contracte de muncă, acorduri de informații privind proprietatea intelectuală, reglementări ale societăților, aspecte ce tin de neconcurență și alte documente legate de angajare pentru țările din întreaga lume.

 

 

 

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here