Start al NNDKP Academy of Tax – Ediția a II-a

NNDKP Cluj a organizat primul seminar „Academy of Tax” din acest an si care a avut ca temă de discuție impozitul. Seminarul a fost moderat de Daniel Hadar (Tax Director NNDKP Cluj), Pepa Daniela, (Senior Tax Manager, NNDKP Timișoara) și Mihai Serbu, (Tax Manager, NNDKP Consultanță Fiscală).

„Academy of Tax” este un produs NNDKP prin care sunt organizate o serie de seminarii interactive pe diverse teme de interes din domeniul fiscalității și se adresează companiilor din regiune.

Pentru mai multe detalii despre Academy of Tax, informații despre următoarele seminarii și condițiile de participare, vă rugăm să ne scrieți la adresa: office.cluj@nndkp.ro 

NNDKP Consultanță Fiscală este formată din 18 consultanți și avocați de top activi în birourile firmei din București, Timișoara și Cluj-Napoca și care oferă clienților consultanță fiscală generală precum și servicii personalizate, inclusiv privind aspecte de consultanță fiscală referitoare la activitatea companiilor, taxarea indirectă (TVA și accize), impozitarea individuală, reținerea la sursă a impozitului, impozitele pe terenuri și clădiri, contribuțiile sociale, impozitul pe venit și pe profit, facilități fiscale etc.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here