Tranzacție a Primăriei Municipiului București asistată juridic de bpv Grigorescu Ștefănică

bpv Grigorescu Ștefănică a acordat asistență juridică Primăriei Municipiului București (”PMB”) în faza întocmirii Prospectului de admitere la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București S.A. a unui număr de 55.500 obligațiuni municipale, în valoarea de 555 milioane Lei cu o rată anuală fixă a dobânzii de 5,6% (5,53% după considerarea primelor de emisiune încasate) și o scadență de 10 ani.

De asemenea, bpv Grigorescu Ștefănică a acordat suport juridic PMB în legătura cu întocmirea și emiterea documentației de aprobare necesară cu privire la Prospect si la admiterea la tranzacționare a obligațiunilor.

Totodată, echipa de avocați a asistat PMB în cadrul ședinței Comisiei de Admitere la Tranzacționare având pe ordinea de zi analiza documentației în vedere admiterii la tranzacționare pe piața reglementată la vedere, administrată de Bursa de Valori București S.A., în cadrul sectorului Titluri de Credit, Categoria obligațiuni municipale, a obligațiunilor emise de Municipiul București.

Echipa bpv Grigorescu Stefanica implicată în acest proiect a fost coordonată de Daniel Ștefănică (Partener) și Cristina de Jonge (Managing Associate).

A fost o experiența importantă pentru noi, suntem extrem de onorați că am fost parte din această operațiune complexă și am avut ocazia să valorificam în beneficiul comunității experiența acumulată în acest domeniu în cei aproape 15 ani care s-au scurs de la prima emisiune de obligațiuni la care am participat ca avocați”, a afirmat Daniel Ștefănică, Partener,  bpv Grigorescu Ștefănică.

NNDKP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here